1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Güzelyurt’ta anlamlı maç
Güzelyurt’ta anlamlı maç

Güzelyurt’ta anlamlı maç

K-Pet Süper Lig’in iki güçlü ekibi Binatlı ile Türk Ocağı anı maçında karşı karşıya geldi. Zafer Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Ertaç’ın attığı gollerle Türk Ocağı 2’nci kazandı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Yeni sezon öncesinde takımların bir taraftan çalışmaları devam ederken, bir taraftan da hazırlık karşılaşmaları sürüyor. Lig’in güçlü ekiplerinden Binatlı ile Türk Ocağı anı karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 2-0 kazanan Girne ekibi turnuvanın 1’incisi oldu.

Geleneksel olarak düzenleniyor
Güzelyurt ekibi Binatlı, geçtiğimiz hafta da bazı kişileri aynı şekilde anmak için Gençlik Gücü’yle maç yapan Binatlı o karşılaşmadan büyük bir üstünlükle ayrılmıştı. Sarı yeşilliler, anı karşılaşmalarını geleneksel hale getirdi. Kulübe katkı koyan ve şu anda hayatta olmayan İsmail Meşeli, Ünsal Akel, Hasan Kolcu, Enver Mehmet Çakartaş ve Kemal Özçınar isimleri bir kez daha anılmış oldu. Türk Ocağı’nı konuk eden Binatlı, bu kez sahadan yenik ayrıldı.

Türk Ocağı’nın pas trafiği dikkat çekti
Yeni sezonda tecrübeli isimlerle kadrosunu güçlendiren Girne ekibi Türk Ocağı, orta alanda yaptığı pas trafiğiyle dikkat çekti. Tempolu geçen maçta Ocak’ın golleri tecrübeli oyuncusu Ertaç’ın ayağından geldi. Karşılaşmadan 2-0 yenik ayrılan Binatlı’nın da performansı dikkat çekti. Sarı yeşilliler, karşılaşma boyunca 2-3 net pozisyondan yararlanamadı.

Ödüller verildi
Karşılaşmanın 2-0 tamamlanmasıyla günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Binatlı’nın eski başkanlarından Özel Tahsin hem Türk Ocağı kulübüne, hem de böylesi bir anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini sundu. Konuşmanın ardından ailelere plaket verildi. Turnuvanın 1’inci ve 2’ncisi kupalarını alırken, birlikte pozlar verildi.

Bu haber toplam 1316 defa okunmuştur