1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Güzel şeyler kolay kazanılmıyor”
“Güzel şeyler kolay kazanılmıyor”

“Güzel şeyler kolay kazanılmıyor”

TKB2L’de mücadele eden YDÜ’nün yıldızı Aisha Mohammed YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Eren ŞİŞİK

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Yakın Doğu Üniversitesi’nin (YDÜ) Nijeryalı oyuncusu Aisha Mohammed YENİDÜZEN Spor Servisi’ne takımının son durumu ve kendi performansı ile ilgili özel açıklamalarda bulundu. Aisha, sezon sonunda 1. Lig’e çıkacaklarına olan inancının tam olduğunu ifade etti.

“Hedefimize ulaşacağız”
Birinci turda yenilmeden grubu tamamladıklarını ve kolay bir şekilde gruptan çıktıklarını ifade eden Aisha Mohammed, ikinci turda işlerinin hiç de kolay olmayacağını çünkü gruplarında iyi takımlar olduğunu söyledi. Yine de bu gruptan da günün sonunda başarı ile döneceklerine inandığını vurgulayan Aisha, “Ben iyi bir takımımız olduğunu ve bu sezon hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Tabi ki kolay olmayacak, ancak güzel şeyler kolay kazanılmıyor.”diye konuştu.

“Yelena’nın gelişi en çok beni sevindirdi”
Takıma yeni katılan Belaruslu yıldız Yelena Leuchanka’nın transferine en çok kendisinin sevindiğini ifade eden Nijeryalı yıldız, Leuchanka’nın çok iyi bir kariyere sahip olduğunu ve takımlarına büyük güç katacağını söyledi. Yelena Leuchanka’nın gelişinin kendisi için de pozitif bir motivasyon olduğunu belirten Mohammed, ligdeki durumları ile ilgili olarak, “Ben şu an iplerin bizim elimizde olduğunu düşünüyorum. Bu turu da başarıyla geçip son 8’e adımızı yazdıracağımıza inanıyorum.” dedi.

“Performansımdaki en büyük pay takım arkadaşlarımın”
Bu sezonki performansı ile ilgili olarak da YENİDÜZEN’e konuşan Aisha Mohammed, performansının bu kadar yüksek olmasında en büyük payın takım arkadaşlarında olduğunu kaydetti. Aisha Mohammed, çok güçlü ve yaratıcı oyunculardan oluşan bir ekibe sahip olduklarını söylerken, “Arkadaşlarım bana uygun pozisyonları yaratıp sayı yapmama olanak veriyorlar. Bu sezon geçen sezondan çok daha iyi bir durumdayız. Çok iyi bir arkadaşlık ortamımız var ve bu da saha içerisindeki performanslarımıza yansıyor.” diye konuştu.

“Hayalini kurduğumuz 1. Lig’de olacağız”
Aisha Mohammed son olarak, bu sezon sahada herkesin üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını ifade ederek,“Bir hedefe odaklandık ve herkes de bu sorumluluğun farkında olarak sahaya çıkıyor. Ben takımıma çok güveniyorum. Hedefimize ulaşacağız ve son 2’ye kalıp önümüzdeki sezon hayalini kurduğumuz 1. Lig’de oynayacağız.” dedi.

Bu haber toplam 1870 defa okunmuştur