1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Güzel oynayan kazansın”
“Güzel oynayan kazansın”

“Güzel oynayan kazansın”

Lefke Türk Spor Kulübü Asbaşkanı Erkut Öner, Pepsi Kıbrıs Kupası öncesinde, “Güzel oynayan kazansın” dedi.

A+A-

 

Takımlarının özellikle bu sezon çok güzel futbol oynadığına dikkat çeken Lefke Türk Spor Kulübü Asbaşkanı Erkut Öner, Pepsi Kıbrıs Kupası öncesinde, “Güzel oynayan kazansın” dedi.
Menekşe beyazlı ekip Lefke’nin son üç sezondur sergilediği güzel futbol ile takdir topladığını belirten Öner, “Zirveye oynayan bir takımız. Bu sezon ligde yenmediğimiz takım yok. Gol atıyor, kolay gol yemiyoruz. 2013-2014 Futbol Sezonu K-Pet Süper Lig’i üçüncü sırada tamamladık. Bu başarımızı Pepsi Kıbrıs Kupası ile taçlandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
“Futbolda ‘Güzel oynayan kazansın’ derler” diye devam eden Erkut Öner, 25 Nisan 2014, Cuma akşamı Atatürk Stadı’nda gerçekleşecek Pepsi Kıbrıs Kupası finalinde Lefkeli futbolcuların en iyi futbollarını oynayacaklarına olan inancını vurguladı. 
Lefke Türk Spor Kulübü Asbaşkanı Erkut Öner, “Rakibimizden güzel oynarsak, o zaman ‘Pepsi Kıbrıs Kupası hakkımızdır’ diyebiliriz. Yenicami 30 yıl aradan sonra yeniden şampiyonluk sevincini yaşadı. Bizler de 43 yıl aradan sonra yeniden Kıbrıs Kupası sevincini yaşamak istiyoruz” dedi ve taraftarı Atatürk Stadı’nın karşı tribünlerine davet etti.

Bu haber toplam 1463 defa okunmuştur