1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Güney’de ve Türkiye’de yarışacaklar
Güney’de ve Türkiye’de yarışacaklar

Güney’de ve Türkiye’de yarışacaklar

Ares triatloncuları bu hafta sonu hem Güney Kıbrıs’ta hem de Türkiye Antalya’da half ironman mesafesinde triatlon yarışlarında mücadele edecek.

A+A-

Yüzme, bisiklet ve koşu parkurlarının arka arkaya geçildiği triatlon yarışlarında son 2 yılda 3 Türkiye şampiyonluğu, 3 Türkiye ikinciliği kupası kazanma başarısı gösteren Ares Spor Kulübü bu hafta sonu yine yoğun yarış trafiğinde girecek.
Ironman ve half ironman mesafelerinde çok sayıda yarışa katılan Ares triatloncuları bu hafta sonu hem Güney Kıbrıs’ta hem de Türkiye Antalya’da half ironman mesafesinde triatlon yarışlarında mücadele edecek.

Limasol’da K1 MAN 70.3 yarışı
Ironman Barcelona yarışında 2 hafta önce çok iyi derecelerle finiş gören Ares triatletlerinden Cem Dağdelen ile Çağan Öztuna cumartesi günü Limasol’da K1 MAN 70.3 triatlon yarışında boy gösterecek. Half ironman mesafesindeki yarış İngiliz Üsleri tarafından düzenlenecek ve sporcular 1.9 kilometre yüzüp 90 kilometre bisiklet sürecek ve 21.1 kilometre koşarak finişe ulaşmaya çalışacak.

Antalya’da Gloria Half Ironman
Ares’in Türkiye Triatlon Şampiyonu sporcusu Kemal Elektrikçi ise Pazar günü takım arkadaşları ile birlikte Antalya’da düzenlenecek Gloria Half Ironman yarışında mücadele edecek. Ares triatloncuları Kemal Elektrikçi, Deniz Kalıbcıoğlu ve Bekir Yemen Antalya’da gerçekleşecek Gloria Half Ironman yarışında Cem ve Çağan gibi 1.9 kilometre yüzüp 90 kilometre bisiklet sürecek ve 21.1 kilometre koşarak en hızlı sürede finişe ulaşma mücadelesi verecek.

Bu haber toplam 1308 defa okunmuştur