1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gündem iç transfer
Gündem iç transfer

Gündem iç transfer

Yeni sezon öncesi transferde hareketli günler geçiren GAÜ Çetinkaya, iç transferde de çalışmalara hız verdi.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Yeni sezon öncesi transferde hareketli günler geçiren GAÜ Çetinkaya, iç transferde de çalışmalara hız verdi. Sarı kırmızılılar, bonservisi kulüpte bulunan futbolcularla görüşmeye başladı. Asım Vehbi başkanlığında GAÜ Çetinkaya yönetimi dün bir araya geldiği Serkan – Serhan Önet kardeşler, Erdinç Börekçi ve Esin Sonay ile yeni sezon için anlaşmaya vardığı bildirildi. Kulüpten yapılan açıklamada diğer bonservisli futbolcular ile bayram sonrası görüşüleceği kaydedildi.

Transfer çalışmaları devam edecek
GAÜ Çetinkaya yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Erhan Başay yaptığı açıklamada transferde genç oyuncular Zihni Temelci’yi bonservisli, Kaan Görneçli ve Kaan Savaşkan’ı kiralık olarak kadroya kattıklarını hatırlattı. Transfer çalışmalarına komitenin devam ettiğini belirten Erhan Başay, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Çağrı Kıral ile ilgili olarak yeni oluşan K.Kaymaklı yönetiminin durum değerlendirmesi yapmasını beklendiklerini dile getirdi.

Eko ve Lawal geliyor
Bu arada yeni sezonda takımın başına gelen Teknik Direktör Mehmetali Özgürgün, geçtiğimiz sezon takımda forma giyen yabancı oyuncuları Barino Eko ve Lawal’ın gösterdikleri performanstan memnun olduğunu, bu iki oyuncu ile görüştüklerini ve bayram sonrası adaya gelip takıma katılacaklarını söyledi. Mehmetali Özgürgün, yeni sezon için mevcut futbolcularına program vererek salonda hazırlanmaya başladıklarını, 17 Temmuz’da ise sahaya ineceklerini söyledi.

Bu haber toplam 1499 defa okunmuştur