1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Güçlü yönetim onay aldı
Güçlü yönetim onay aldı

Güçlü yönetim onay aldı

Yenicami’de dün akşam gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul’da Enver Kahveciler başkanlığa getirildi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig lideri Yenicami’de dün akşam kulüp lokalinde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’da daha önce başkan adaylığını açıklayan Enver Kahveciler ve 17 kişilik ekibi üyelerin onayını aldı. Genel Kurul’da ilk olarak Divan Kurulu’nda değişiklikler yapıldı. Yeni yönetimde olacak olan isimlerden Divan Başkanı Arınç Perçinci ve Divan Sekreteri Ömer Gedik tüzük gereği bu görevlerinden ayrıldılar. Divan Başkanlığı görevine Ödül Muhtaroğlu, sekreterliğe Şenol Karayel getirdildi. Muhtaroğlu yaptığı konuşmada geçtiğimiz sezon 30 yıl aradan sonra gelen şampiyonluktaki süreye değinirken, bu kadar aranın ilk ve son olmasını temenni etti.

Arazi 1 hafta içinde veriliyor
Sezonun ilk yarısında başkanlık görevini üstlenen Okay Perçinci’ye teşekkür eden Muhtaroğlu, kulübe daha önce verileceği açıklanan arazi konusunda işlemlerin bir hafta içerisinde tamamlancağını öğrendiklerini ve tapunun bir hafta içinde Yenicami’ye verileceğini üyelere müjdeledi. Muhtaroğlu daha sonra başkan adayı Enver Kahveciler’in yönetim kurulunda yer alacak olan isimleri üyelere aktardı. Ardından üyeler yeni yönetime oybirliği ile onay verdi.

Kahveciler: “Kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerimiz var”
Yenicami’nin yeni başkanı Enver Kahveciler yaptığı konuşmada kendilerine güvenen üyelere teşekkür etti. Üç yıllık bir planlamaları olduğunu aktaran Kahveciler, bu süre içerisinde kısa, orta ve uzun vadeli hedefleri olduğunu dile getirdi. Kahveciler kısa vadede sportif başarı, orta vadede sürdürülebilir bir yapı ve tesisleşme, uzun vadede ise projelerin tamamlanması ve sportif başarıların devamı hedeflerinde olduklarını aktardı.

Yeni yönetim
Yenicami’de yeni yönetimde şu isimler bulunuyor: Enver Kahveciler, Abdullah Uluçhan, Sedat Erbaş, Okan Donangil, Serhat Kotak, Mehmet Saydam, Kaan Kaner, Deniz Gürgöze, Metin Redif, Muharrem Özseyfiler, Demir Adanır, Gökhan Necipoğlu, Bülent Avcan, Ali Vehid, Arınç Perçinci, Ömer Gedik, Umut Biray, Murat Arar.

 

 

Fotoğraf: Eren Şişik

Bu haber toplam 1115 defa okunmuştur