1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Görneç iddialı
Görneç iddialı

Görneç iddialı

LİGE DOĞRU TAKIMLARIMIZ... LİGE DOĞRU TAKIMLARIMIZ... LİGE DOĞRU TAKIMLARIMIZ...

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Görneç, hazırlık dönemini yüksek tempoda geçiriyor. Teknik direktör Hüseyin Cantürk, hazırlık dönemini YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Cantürk iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, oynadıkları hazırlık maçlarında takımın eksikliklerini gözlemlediklerini, 14-18 eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kiralık Transfer Dönemi’nde bu eksiklikleri giderebilmek için transfer yapmak istediklerini söyledi.
Cantürk futbolcularından memnun olduğunu, oyuncuların istekli olması sebebiyle takımın iyi olduğunu belirtti. Deneyimli teknik adam bu yılki kadronun yukarılara oynama kapasitesinin olduğunu ve hedeflerinin Süper Lig’e yükselmek olduğunu söyledi.
Yeşil beyazlı ekip hafta içerisinde Süper Lig ekibi Binatlı ile Güzelyurt’ta bir hazırlık maçı oynamış ve 4-2 mağlup olmuştu.

-----------

Düzkaya’da toparlanma süreci

Birinci Lig’in Girne ekiplerinden Düzkaya, liglerin açılmasına kısa bir süre kala çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Cemal Kır, takımla ilgili son gelişmeler hakkında bilgi verdi. Kır, sezonu çoğu takımın olduğu gibi kendilerinin de sıkıntılarla açtığını, sezonun açıldığı gün sahada 5-6 kişinin bulunduğunu belirtirken, bu sayıyı gerek transferler gerekse fedakarlık yapan futbolcularla çoğalttıklarını söyledi. Kır, Serkan Zeyin, Ali Karal, Ahmet Karal, Ali Okan gibi isimlerin transfer edildiğini, kiralık transfer döneminde öncelikle forvet ve orta sahaya önem vereceklerini ifade etti. Kır, bu yılki hedeflerinin her maça galibiyet parolası ile çıkmak ve Süper Lig’e yükselmek olduğunu sözlerine ekledi.

----------

Yeşilova son sürat

K-Pet İkinci Lig’in yeni ekiplerinden Alsancak Yeşilova, çok kısa süren tatilin ardından çalışmalara kaldığı yerden devam ediyor. Girne ekibi Yükselme Ligi’nden İkinci Lig’e yükselirken takımın başına deneyimli teknik adam Tayfun Kurtarıcıoğulları’nı getirdi. YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Kurtarıcıoğulları, Yeşilova’nın geçmişte deneyimli ve popüler dönemini yeniden takıma kazandıracaklarını dile getirdi. Hazırlık döneminde takımın performansından çok memnun olduğunun altını çizen Kurtarıcıoğulları, takımın eksiklerini iyi görüp kiralık transfer döneminde bu eksiklikleri gidereceklerini ifade etti. Savunmada tam uyum sağlayamadıklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, transferde savunmaya önem vereceklerini belirtti. Tayfun Kurtarıcoğlulları son olarak Alsancak Yeşilova’da iyi bir ortam olduğunu, yönetim, teknik ekip ve futbolcuların kenetlendiğini ve hedeflerinin Birinci Lig’e yükselmek olduğunu vurguladı.

Bu haber toplam 1790 defa okunmuştur