1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Görneç geri döndü
Görneç geri döndü

Görneç geri döndü

Vadili karşısında aldığı bir puanla Görneç 1 sezon sonra yeniden Birinci Lig’e yükseldi

A+A-

 

 

Stat: Hasan Baradakko Stadı
Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Emre Çevik, Yusuf Bakır
Vadili: Hasan Avcı, Emre Yıldırım (Dk.83 Ceyhun Özalkın), Gökhan Özer (Dk.80 Serdar Özer), Zeka Şakir, Hacı Durdu Özer, Mehmet Kılıç (Dk.81 Ali Avuntaç), Ahmet Karacaoğlu, Hasan Sapsızoğlu, Uğur Alpaslan, Buğra Tural, Emrah Zahlul
Görneç: Hasan Bilal, Doğuş Beyit, Zeki Sönmez, Rifat A.İnce, Burçin Kerimoğulları, Mehmet İnce, Levent Akçagil (Dk.81 Ferdi Giritli), Besim Denizalp, Hasan Denizalp (Dk.84 Emrah Babahan), İrfan Boşnak, Cem Daloğlu
Gol: -

Necmi Belge
Geçtiğimiz sezon, K-Pet Birinci Lig’den İkinci Lig’e düşen ve “Beşparmakların Yıldızı” olarak anılan Görneç dün, ligin son haftasında deplasmanda Turunçlu Hasan Bardakko Stadı’nda  Vadili ile golsüz berabere kalarak, aldığı bir puanla K-Pet Birinci Lig’e dönüş yaptı.
Karşılaşmaya evsahibi Vadili hızlı girdi. 3. dakikada kazanılan serbest atışı Zeka kullandı. Ceza sahası içerisinde seken topu kaleci Hasan kornere attı. Daha sonra bir orta saha mücadelesine dönen karşılşamanın 28. dakikasında İrfan’ın kaleciden döne topunu Burçin üstten dışarı attı.
Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Görneç’in geliştirdiği atakta Burçin’in pasında Cem’in vuruşu yan direğe çarpıp, dışarı gitti.
İkinci yarıya bu kez hızlı başlayan taraf Görneç oldu. 46. dakikada İrfan’ın kullandığı serbest atışta top kaleci Hasan Avcı’da kaldı. 68. dakikada ise, gelişen Vadili atağında Uğur’un ortasında Emrah’ın kafa vuruşu yandan dışarı gitti. 77. dakikada bu kez gelişen Görneç atağında Burçin’in ortasında İrfan’ın vuruşunu kaleci Hasan Avcı önledi.
Maçın son 10 dakikasında top bir Vadili, bir Görneç kalesinde göründü. Ancak, gol olmayınca karşılşama 0-0 golsüz sona erdi. Orta hakem Utku Hamamcıoğlu’nun son düdüğü ile Görneç futbolcuları ve taraftarları saha içinde, yeniden K-Pet Süper Lig’e dönüşü kutladılar.

Bu haber toplam 1452 defa okunmuştur