1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Golf Festivali başladı
Golf Festivali başladı

Golf Festivali başladı

Golf Festivali’nin altıncısı bu yıl 26 - 30 Eylül tarihleri arasında düzenleniyor.

A+A-

 

Korineum Golf & Beach Resort tarafından 2011 yılından bu yana düzenlenen Golf Festivali’nin altıncısı bu yıl 26  - 30 Eylül tarihleri arasında düzenleniyor.

Geleneksel hale gelen ve altı yıldan bu yana dünyanın farklı ülkelerinden golfçüleri Korineum’da ağırlayan Golf Festivali, Pazartesi günü oynanan hazırlık roundları ve dün ilk turnuva olan Ladies Open ile başladı.

KKTC, Türkiye, İngiltere, İskoçya ve İrlanda başta olmak üzere, birçok ülkeden 100’e yakın golfçü, her yıl olduğu gibi bu yıl da Festival’e oldukça ilgi gösterdi.

Festival boyunca oyuncular 4 farklı turnuvada mücadele edecek. Dün gerçekleşen bayanlar bireysel açık, bugün yapılacak Erkekler bireysel açık ve 29 – 30 Eylül’de gerçekleşecek Çiftler Turnuvaları ile 4 grupta belirlenen turnuvaların kazananları, Cuma akşamı gerçekleşecek olan Ödül Töreni ile sahiplerini bulacak.

Ödül töreni ardından da turnuva katılımcıları ve misafirlerin de katılacağı Gala Yemeği gerçekleşecek. Gala Yemeği’nde ülkemizin önde gelen DJ’lerinden Serdar Eren yer alacak.

 

Bu haber toplam 1059 defa okunmuştur