1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gol düellosundan Y.Boğaziçi çıktı: 2-3
Gol düellosundan Y.Boğaziçi çıktı: 2-3

Gol düellosundan Y.Boğaziçi çıktı: 2-3

Cihangir’deki hazırlık maçında Yeniboğaziçi galip

A+A-

Necmi BELGE

2014-2015 sezonuna hazırlık bağlamında 2 Eylül 2014 Salı günü İzmit Gölcük’e 7 günlük kamp için gidecek olan Cihangir hazırlık maçında dün kendi sahasında Yeniboğaziçi ile karşılaştı.
Karşılaşmanın ilk yarısında yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan Cihangir, Yeniboğaziçi’nden Muhammed Diallo, İsmail Kırlık ile Thompson’un gollerine engel olamayınca, devreyi 3-0 yenik kapadı.
İkinci yarıda, as futbolcularını sahaya süren Cihangir dengeyi sağlasa da, Yannick ile Fırat’ın penaltıdan attığı goller yenilgiyi engelleyemedi ve karşılaşma 3-2 Yeniboğaziçi’nin üstünlüğünde sona erdi.
Her iki teknik adam, Hasan Burgaç ve Bülent Aytaç’ın bol bol yedeklere de yer verdiği karşılaşmada, Yeniboğaziçi’nin Güney Kıbrıs’ta Ermis “B” takımında yer alan 25 yaşında Haralambos Haralambos isimli bir futbolcu denediği görüldü.
Cihangir, Gölcük kampı öncesi son hazırlık maçını 2 Eylül 2014 Salı günü, K-Pet Süper Lig şampiyonu Yenicami ile Cihangir’de yapacak ve 3 Eylül 2014 Çarşamba günü altı günlük bir kamp için Gölcük’e gidecek.

Bu haber toplam 1404 defa okunmuştur