1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Göksun transferlerden memnun
Göksun transferlerden memnun

Göksun transferlerden memnun

Gençlik Gücü, kaleci Çağakan Gürler ve orta saha oyuncusu Uğur Sönmez’i de yeşil beyazlı formayı giydirdi

A+A-

 

Süper Lig’in yeni takımı Gençlik Gücü önceki akşam kaleci Çağakan Gürler ve orta saha oyuncusu Uğur Sönmez’i de yeşil beyazlı formayı giydirdi. Bostancı Bağcıl’dan bonservisli olarak alınan Raif Selden’den sonra kaleci Çağatay Gürler’i Yenicami’den kiralık alan Gençlik Gücü, yine Yenicami’den Uğur Sönmez’i serbest transferden yararlanarak renklerine kattı.
Raif, Çağatay ve Uğur’un Gençlik Gücü’ne transferlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Gençlik Gücü’nde Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “İlk hedefimiz Süper Lig’de kalıcı olmak. Bu doğrultuda transfer çalışmalarını başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile büyük bir uyum içerisinde sürdürmekteyiz” şeklinde konuştu.

“Savunmaya ihtiyacımız var”
Savunma ve yabancı futbolcu arayışlarının devam ettiğine işaret eden Göksun, “İyi bir savunma oyuncusuna ihtiyacımız var. Ancak dar bir oyuncu potansiyeli ile karşı karşıyayız. Buna rağmen takıma en yararlı olacak transferleri yapabilmeyi hedefliyoruz” dedi.
Yeni transferler Çağatay Gürler ve Uğur Sönmez ile önceki gece Caffe Sumi’de bir araya gelen Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, iki futbolcuya Gençlik Gücü forması giydirerek birlikte fotoğraf çektirdi. Transfer çalışmalarına hızlı başladıklarını ve bu çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Choudhry, “Gerek ilk transferimiz Raif Selden, gerekse Çağatay Gürler ve Uğur Paşa’ya, Gençlik Gücü’nü tercih ettikleri için teşekkür ederim. Eminim ki, güzel ve başarılı bir sezonu hep birlikte yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1380 defa okunmuştur