1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Girne Üniversitesi sezona hazır
Girne Üniversitesi sezona hazır

Girne Üniversitesi sezona hazır

Genç bir kadro oluşturarak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın lig heyecanı bugün Osmaniye Tosyalı Toyo Spor ile oynanacağı karşılaşma ile başlıyor.

A+A-

Liginin ilk haftasında Girne Üniversitesi, Ankara Mamak Belediyesi Spor Salonu, saat 14.00’de Osmaniye Tosyalı Toyo Spor ile karşılaşacak.

Ligin ilk haftasında oynayacakları Osmaniye Tosyalı Toyo Spor karşılaşmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İlker Gözeneli, Kadınlar Süper Ligi’ne yeni yükselen Osmaniye Tosyalı Toyo Spor ile kendi evlerinde sezonun ilk maçını oynayacak olmalarının avantaj olduğunu söyledi. Antrenör Gözeneli, “Bu avantajı değerlendirip ilk maçımızı kazanmak istiyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Genç bir takım olduğumuz için lig öncesi 16 tane hazırlık maçı yaptık. Bunların her biri takım olabilmek adına çok değerli ve önemliydi. Takım olarak her maçı kendimizi geliştirmek için yaptık. Çok şükür herhangi bir sakatlığımız yok, tam kadro olarak sahada olacağız. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 1360 defa okunmuştur