1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gençler ‘ZİRVE’ hedefiyle başladı
Gençler ‘ZİRVE’ hedefiyle başladı

Gençler ‘ZİRVE’ hedefiyle başladı

Süper Lig’in İskele bölgesi ekiplerinden Gençler Birliği dün sahaya indi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’de geçtiğimiz sezon sergilediği performansla taraflı tarafız tüm spor kamuoyunun takdirini ve beğenisini toplayan Gençler Birliği, dün ilk saha çalışmasını gerçekleştirdi. 13 Temmuz’da sporcu toplantısı yapan İskele bölgesi ekibi, yaklaşık bir haftadır salon çalışmaları gerçekleştiriyordu. Dün kulüpte toplanan G.Birliği, İskele Cumhuriyet Stadı’nda ilk saha çalışmasını gerçekleştirdi. İlk çalışmada yurt dışında bulunan Salih, kaleci Ali Aydemir ve Şenol Şöför izinli olarak yer almadı. Çanakkale’den transfer edilen Yunus Kalaycı ise ilk çalışmaya katıldı.

Topaloğlu: “Hedef zirve”
YENİDÜZEN’e konuşan Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, yeni sezonda hedefin zirve olduğunu belirtti. Ağustos ayı sonuna kadar haftada 6 gün yoğun bir tempoda çalışacaklarını belirten Topaloğlu, “Ağustos sonuna kadar 6 hazırlık maçı yapacağız. Kadromuzu tamamen şekillendirip Ağustos sonunda yurt dışında kamp yapmayı planlıyoruz” dedi.

“2-3 takviye yapacağız”
Kadrodan hiçbir oyuncuyu vermeyeceklerini belirten Teknik Direktör Hasan Topaloğlu, “O konuyu kapattık. Takıma 2-3 takviye yapacağız. Bunlardan bir tanesi Çanakkale’den Yunus Kalaycı” dedi. Yabancı oyuncu Ammanuen İsrael’in takıma katıldığını, Yakubu Malik’in önümüzdeki hafta takıma dahil olacağını belirten Topaloğlu, Frederic Assien ismindeki forvet oyuncusunun da haftasonu geleceğini dile getirdi.

“İskele’den çıkışın zor olacağı bir takım yaratmak istiyoruz”
Yeni sezonda üst sıraları zorlayacak bir takım olmak istediklerini belirten Topaloğlu, “Hedef zirve. Geçen yıl olduğu gibi lige renk katan, ses getiren bir takım olmak istiyoruz” dedi. Göreve geldikten sonra iç sahada maç kaybetmediklerini hatırlatan Topaloğlu, “Göreve başladığımız günden bugüne İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynadığımız hiçbir karşılaşmayı kaybetmedik. İskele’den çıkşın zor olduğu bir takım yaratmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1677 defa okunmuştur