1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gençler Birliği kampa hazırlanıyor
Gençler Birliği kampa hazırlanıyor

Gençler Birliği kampa hazırlanıyor

Süper Lig’in yeni ekibi Gençler Birliği Teknik Direktör Ahmet Ogan ve yardımcılarının yönetiminde çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

A+A-

Kaya Emiroğlu
Süper Lig’in yeni ekibi Gençler Birliği Teknik Direktör Ahmet Ogan ve yardımcılarının yönetiminde çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bugün İskele Cumhuriyet Stadı’nda ligin güçlü ekibi, geçen sezonun Kupa şampiyonu Lefke ile bir hazırlık maçı yapacak olan kırmızı siyahlılar, 1 Eylül’de kampa girecekler. 1-5 Eylül tarihlerinde Alsancak Riverside Otel’de kamp yapacak olan Gençler Birliği kafilesi günde çift idman ve iki hazırlık maçıyla hazırlıklarını sürdürecek. Toplam yedi antrenman yapacak olan takım, 2 Eylül’de Mustafa Özkayım Stadı’nda Ozanköy’le, kampın son günü olan 5 Eylül’de de Nihat Bağcıer Stadı’nda Düzkaya’yla hazırlık maçları yapacak.

Transferlerde sona gelindi
Öte yandan kulüp yönetimi kiralık ve yabancı transferini sonlandırmaya hazırlanıyor. Kulüp yönetimi kiralık transferde Yenicami’den Mehmet Göktaş’la prensipte anlaştı. Göktaş, geçen sezon da kiralık olarak Mağusa TG’de forma giymişti. Yabancı transferinde yaklaşık 3 haftadır denenen Green ve Emeka’yla da anlaşmaya çok yaklaşıldığı ifade edildi. Her iki futbolcu takımın oynadığı hazırlık maçlarının tamamında forma giydiler.

Orun ve Kaya ayrılmak istiyor
Öte yandan G.Birliği futbolcuları Ahmet Orun ve Abdullah Kaya’nın yönetime ayrılmak istediklerini ilettikleri öğrenildi. Konu ile ilgili olarak yönetimin kararını kamptan sonra vermesi bekleniyor.

Bu haber toplam 1023 defa okunmuştur