1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GAÜ Çetinkaya gençleşti
GAÜ Çetinkaya gençleşti

GAÜ Çetinkaya gençleşti

Yeni sezonda bambaşka bir kadroyla mücadele edecek GAÜ Çetinkaya’da takımın transfer politikası genç oyunculara yönelik oldu

A+A-

Eren ŞİŞİK

Geçen yıl şampiyonluğu son haftada Mağusa Türk Gücü’ne kaptıran GAÜ Çetinkaya’da yeni sezon çalışmaları sürüyor. GAÜ Çetinkaya’da en dikkat çeken unsur ise kuşkusuz üzerinde durulan transfer politikası. Yeni sezonda çok genç bir ekip kurma planları yapan ve eldeki tecrübelileri bu takımla kaynaştırarak farklı bir takım yaratmayı düşünen GAÜ Çetinkaya’nın yaptığı 8 transferin 5’inin 21 yaş ve altında olması dikkat çekti.

8 oyuncunun 5’i genç
Sarı kırmızılılar öncelikle bonservisleri Doğan Türk Birliği’nde bulunan Serhan Önet ve Serkan Önet’in bonservislerini alırken, Lefke’nin sol kanat oyuncusu Hasip Uluhan’ı da kadroya kattı. Bu üç oyuncunun dışında ise GAÜ Çetinkaya tamamen genç isimlere yöneldi. Ligden düşen Bostancı Bağcıl’ın 18 yaşındaki genç stoperi Zihni Temelci’yi kadrosuna katan GAÜ Çetinkaya, geçen sezonu Kaymaklı’da kupa şampiyonluğuyla taçlandıran 21 yaşındaki Ahmet Can Tokmak’ı da Gençlik Gücü’nden transfer etti.  Geçen sezonu Değirmenlik’te geçiren ve bonservisi Esentepe’de bulunan 21 yaşındaki Kağan Görneçli’yi de kadroya katan sarı kırmızılılar, geçen sezonun şampiyonu Mağusa Türk Gücü’nden 21 yaşındaki Emre Özsin’i de renklerine bağladı. GAÜ Çetinkaya’nın son transferi ise uzun uğraşlar sonucunda kadroya katılan kaleci Ufuk Şimşek oldu. Geçen sezon Bostancı Bağcıl’da iyi maçlar çıkaran Ufuk Şimşek kiralık olarak GAÜ Çetinkaya’nın yolunu tuttu.

Erhan ve Hakan ile sayı 7 oldu
Geçen sezon daha çok tecrübeli oyunculardan oluşan bir kadroyla mücadele eden GAÜ Çetinkaya’nın mevcut kadrosunda da 20 yaşındaki Erhan Kendirci ve 21 yaşındaki Hakan Karacaoğlu da bulunuyor.

Bu haber toplam 1280 defa okunmuştur