1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galibiyetle veda etmek istiyor
Galibiyetle veda etmek istiyor

Galibiyetle veda etmek istiyor

Süper Lig’e geçtiğimiz hafta veda eden Yeni Boğaziçi takımı kendi sahasında MTG ile oynayacağı ligin son maçını kazanıp veda etmek istiyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’e geçtiğimiz hafta Mormenekşe karşısında 1-1’lik eşitlikle aldığı bir puan karşılığında Birinci Lig’e düşen Yeni Boğaziçi kendi evinde oynayacağı ligin son maçı olan Mağusa Türk Gücü maçında elde edeceği galibiyetle Süper Lig’e veda etmek istiyor.
Hafta başından itibaren takımı toparlayıp oyuncuların moral ve motivasyonunu artırmak için ellerinden gelen gayreti sarf eden Yeni Boğaziçin’de başkan ve yönetim Salı günü verdikleri yemekle de takımın yeniden bütünleşmesini sağladıklarını belirttiler.

“Diallo da idmanlara çıktı”
Geçtiğimiz hafta oynanan Mormenekşe karşılaşmasında sakatlığı bulunan Diallo’nun iyileştiğini ve hafta içinde yapılan tüm idmanlara katıldığı belirtilen Muhammed Diallo’nun da Mağusa Türk Gücü maçında forma giyecek olması futbolcuların morallerinin yükselmesini sağladığı açıklandı. Yeni Boğaziçi başkan ve yönetimi, MTG karşısında teknik direktörleri Halil Çimendağ ile yardımcı hocalarının cezalı olmalarından dolayı stat içindeki yerlerinde olmayacaklarını, ancak her şeye rağmen kendi evimizde, kendi seyircimiz önünde oynayacakları Süper Lig’in son maçını kazanıp üç puan alarak sahadan ayrılmak istediklerini söyledi.

“Küme düşmüş bir takım görüntüsünde değiliz”  
Teknik Direktör Halil Çimendağ’ın daha önceden planlanmış bir yurt dışı programı olduğundan Mağusa Türk Gücü maçında bulunamayacağını belirten Yeni Boğaziçi yönetimi, Abdullah hoca ile gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını ve maç saatini beklemeye başladıkları açıklandı. Yönetim, “Gün itibari ile küme düşmüş olabiliriz, ancak takım olarak öyle küme düşmüş bir takım görüntüsünde olmadığımızı karşılaşmayı izlemeye gelenlere göstereceğiz.”diye konuştu. Hangi takımın ne istediği, neyi arzuladığı hiç birinin kendilerini ilgilendirmediğini açıklayan Yeni Boğaziçi yönetimi “Biz çıkıp maçımızı oynayıp seyircimiz önünde kazanıp Süper Lig’e galibiyetle veda etmek istiyoruz.”dedi.

Bu haber toplam 1261 defa okunmuştur