1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Birliği’nin Girne kampı sürüyor
G.Birliği’nin Girne kampı sürüyor

G.Birliği’nin Girne kampı sürüyor

Türk Ocağı ile oynadığı hazırlık maçını 1-1’lik skorla tamamlayan G.Birliği, bugün Birinci Lig ekiplerinden Lapta ile karşılaşacak.

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği’nin Girne kampı devam ediyor. Pazartesi günü Pia Bella Otel’de Teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde kampa giren İskele ekibi sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapıyor. Türk Ocağı ile oynadığı hazırlık maçını 1-1’lik skorla tamamlayan G.Birliği, bugün Birinci Lig ekiplerinden Lapta ile karşılaşacak.

Antrenmanların dışında otel içerisinde yönetici, teknik kadro ve futbolcular arasında kurulan iyi diyalog, moral ve motivasyon açısından İskele ekibinde olumlu karışlandı.

Kampa genel direktör ve futbol şube sorumlusu Bilal Dericioğlu’nun da futbolcular ve teknik kadro ile yakından ilgilenmesi moral motivasyonu üst seviyeye çıkardı. Gençler Birliği’nde sezon başında oluşturulan kadro ile “gençlerin yılı olacak” söyleminin yerine getirilmesi için çalışmalar sürerken, genç futbolcuların istek, arzu ve performanslarında farklılıkların yaşandığı gerek antrenmanlarda gerekse de hazırlık maçlarından ortaya çıkmaya başladı. Kamp boyunca çabukluk, koordinasyon, taktiksel olarak yapılan antrenmanlarda futbolcuların istekli arzulu bir şekilde çalışmalarından son derece memnun olduğunu belirten teknik direktör Ahmet Ogan, çok iyi kamp süreci geçirdiklerine vurgu yaptı. Mevcut kadroya transfer edilen futbolcuların da takım içi uyumu kısa sürede sağlaması teknik kadro ve yönetimin yüzünü güldürdü.

Bu haber toplam 1655 defa okunmuştur