1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Birliği’nde kadro sıkıntısı
G.Birliği’nde kadro sıkıntısı

G.Birliği’nde kadro sıkıntısı

Ogan, takımda sakat futbolcularının çokluğundan yakınırken, yabancı futbolcusu Green’in de geçtiğimiz hafta Küçük Kaymaklı maçında çift sarı kart sonrası kırmızı kartla cezalı duruma düşmesinden takım kurmada sıkıntılı olduğunu belirtti.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in ilk devresinin son maçında bugün kendi evinde İskele Cumhuriyet Stadı’nda, komşusu Mormenekşe’yi ağırlayacak olan Gençler Birliği’nde Teknik Direktör Ahmet Ogan, takımda sakat futbolcularının çokluğundan yakınırken, yabancı futbolcusu Green’in de geçtiğimiz hafta Küçük Kaymaklı maçında çift sarı kart sonrası kırmızı kartla cezalı duruma düşmesinden takım kurmada sıkıntılı olduğunu belirtti.

Ogan “Sezon öncesi konulan hedefe çok yakınız”
Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, Mormenekşe takımı ile oynayacakları maçın çok zor bir karşılaşma olacağını, ancak sezon öncesi puansal anlamda konulan hedefe ulaşmak için kazanmak zorunda oldukları bir karşılaşma olduğunu söyledi.

Son haftalarda yaşanan sakatlıklardan dolayı takım kurmakta zorlandığını belirten Ogan, Green’in de kart cezası nedeni ile bu maçta forma giyemeyeceğini söyledi.

Ogan, geçtiğimiz hafta oynanan K.Kaymaklı maç öncesi boyun ağrısı çeken ve karşılaşmayı tamamlayamayan kaleci Ali’nin de oynayıp oynayamayacağı maç saati belli olacağını açıkladı.

Ogan sahaya çıkacak olan tüm futbolcularının 12 haftada gösterdikleri aynı performansı göstereceklerini ve Mormenekşe maçını kazanacaklarını belirtti.

“Mormenekşe’nin 7 yıl formasını giydim”

G.Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, Mormenekşe maçının çok güzel bir maç olacağını, bu nedenle taraftarın ilgisini beklediklerini söyledi.

Mormenekşe takımında yedi yıl forma giydiğini söyleyen Ogan, Eralp Şerifoğlu ile Dumlupınar formasında çalıştığını ve yine Eralp hocanın kendisinin antrenörlük hayatında çok katkılarını gördüğünü sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1286 defa okunmuştur