1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G. Birliği’nde hazırlıklar tamamlandı
G. Birliği’nde hazırlıklar tamamlandı

G. Birliği’nde hazırlıklar tamamlandı

Gençler Birliği, yeni sezonun çalışmalarına teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Hasan Tamel, kaleci antrenör Can Kayataş yönetiminde yoğun bir şekilde sürdürerek 9 haftalık hazırlık dönemini geride bıraktı

A+A-

Yeni sezon hazırlıklarına 18 Temmuz’da salon çalışmalarına ile başlayan Gençler Birliği önceki gün sabah yapılan Kantara’daki kros çalışması ile hazırlık dönemini tamamlamış oldu. Bu sezon süper ligde mücadele edecek olan İskele’nin kırmızı siyahlı ekibi Gençler Birliği, yeni sezonun çalışmalarına teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Hasan Tamel, kaleci antrenör Can Kayataş yönetiminde yoğun bir şekilde sürdürerek 9 haftalık hazırlık dönemini geride bıraktı. Yeni sezona yönelik çalışmaların ilk bölümünde haftanın 6 gününde kondisyon ağırlıklı antrenmanlar ile geçen Gençler Birliği daha sonrada hazırlık maçları ile hazırlıklarına devam etti. Hazırlık döneminin ikinci etabını 5 günlük yurt içi kamp (Girne) ile günde çift idman ve hazırlık maçları ile devam eden Gençler Birliği geleneksel olarak düzenlediği merhumlar anı turnuvası sonrasında son hafta antrenmanları ile yeni sezona yönelik çalışmalarını tamamlamış oldu.

Çalışma programı yoğun geçti
Süper ligin yeni ekibi Gençler Birliği ligde kalıcı olmak için işi baştan sıkı tutuyor. 9 haftalık hazırlık dönemi boyunca 45 antrenman 13 hazırlık maçları ile çalışma programı çok yoğun geçen Gençler Birliği 22 Eylül Pazartesi günü ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Gönyeli maçı için müsabaka döneminin ilk antrenmanını gerçekleştirecek. Akşamda Mustafa Gülcan başkanlığında yöneticiler, teknik kadro ve futbolcularında katılacağı sporcu toplantı yapılacak.     

Transferleri uyumu memnunluk yarattı
Gençler Birliği’nde teknik direktör Ahmet Ogan takım kadrosundaki eksiklikleri tespit ederek verdiği rapor doğrultusunda yönetimin kısa sürede transfer çalışmalarını sonuçlandırılması ile kadroya katılarak çalışmalarda yer alması memnunluk yaratı. Yeni transferler Hüseyin Gökşan, Mehmet Çavuş, kaleci Ali Aydemir, Mustafa Bakır, Mehmet Göktaş ve yabancı futbolcular konusunda menajer Erdem Konyar aracılığı ile Emeka, Green’in takıma kısa sürede adapte olarak uyum sağlamaları memnuluk yaratırken, transfer edilen 7 futbolcunun da hazırlık maçlarında ortaya koydukları performansla takımın ilk onbirinde yer bulmaları teknik kadroyu son derece memnun etti.

Kolej takım ortamı yaratıldı
Gençler Birliği’nde mevcut oyuncu grubuna katılan yeni transferlerin kısa sürede kaynaşması arkadaşlık bağlarının gelişmesi, takım olma adına önemli aşamalar kaydedilmesi gelecek adına olumlu izlenimler bıraktı. Genç koşan mücadele eden ve iyi futbol oynayabilecek iyi oyuncu grubu ile çalışmaktan son derece memnun olan teknik direktör Ahmet Ogan, başarının sağlanmasında önemli bir etken olacağını düşünüyor. Takımın yaş ortalaması 25 olması genç ve tecrübe açısından bazı sıkıntıları da beraberine getirebileceği düşünülse de kolej takım ortamı yaratılması gelecek adına başkan Mustafa Gülcan, yönetim ve teknik kadroyu sevindiriyor. 

Hedef ilk 8
Gençler Birliği teknik direktörü Ahmet Ogan, İskele ilçesinin bölgedeki süper ligin tek takımı Gençler Birliği olarak büyük bir sorumluluk içerisinde olduklarının altını çizerek, hedefini ilk sekiz içerisinde yer bulmak olduğuna vurgu yaptı. Ogan, süper ligin diğer liglerden çok ayrı ve farklı olduğunun altını çizerek, bu bilinç ve anlayış içerisinde çok sıkı çalışarak takım ruhlarını geliştirmeye çalıştıklarını belirtti. Gençler Birliği Spor kulübü Başkanı Mustafa Gülcan ve yönetim ile iyi diyalog ve gelecekle ilgili planlamalarında yapıldığına dikkat çeken Ahmet Ogan, İskele deplasmanı en zor deplasmanlardan biri olma özelliğini yeniden yaratarak, süper lige renk getiren izlenilmek istenilen bir takım olmak için gerekli özeni göstereceklerini söyledi. Sezon başından bugüne kadar hep yanlarında olan her türlü katkı, destek ve imkanları sağlayan kulüp başkanı Mustafa Gülcan’a, yöneticilere üyelere ve tüm taraftarlara teşekkür eden Ahmet Ogan, yeni sezonun centilmence geçmesini, sadece futbolun konuşulduğu bir sezon olmasını temennisinde bulunarak yeni sezonda tüm spor ailesine başarılar diledi.

Bu haber toplam 1442 defa okunmuştur