1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Futbolcularım beni de hırslandırdı”
“Futbolcularım beni de hırslandırdı”

“Futbolcularım beni de hırslandırdı”

K.Kaymaklı’da teknik direktör Fırat Canova Yenidüzen Spor Servisi’ne takımının son durumunu değerlendirdi

A+A-

Eren ŞİŞİK
K-Pet Süper Lig’de bu sezonun şampiyonluk adaylarından Küçük Kaymaklı’da teknik direktör Fırat Canova Yenidüzen Spor Servisi’nin sorularını yanıtladı. Takımının çok iyi çalıştığını ifade eden tecrübeli teknik adam, “Futbolcularımın idmanlardaki hırsı beni de hırslandırıyor” diye konuştu.

Canova: “Bu sezon kabuk değişimine gittik”
Fırat Canova sezon öncesi çalışmalarının çok iyi gittiğini belirterek, oyuncularının çalışma azminden çok memnun olduğunu kaydetti. Sezon başında yedi oyuncu ile yollarını ayırdıklarını, Çağrı Kıral ve Mustafa Yaşınses’in de ayrılmasıyla bu sayının dokuza çıktığımı aktaran Canova, “Bu sezon bir kabuk değişimine gittik. Genç takımdan da oyuncu aldık ve dışarıda kiralık olan oyuncularımızı da bünyemize katarak onları takıma harmonize edip doğru bir takım yapısı oluşturmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

“Bu takımı yaratmak biraz zaman alacak”
Futbolcuların bu zor dönemdeki hırsının kendisini de hırslandırdığını kaydeden Canova, 6-10 Eylül tarihleri arasında takımın Bolu’da hazırlık kampı gerçekleştireceğini aktardı. Tecrübeli teknik adam, söz konusu kamp döneminde mevcut kondisyonu koruyup takımın taktik anlayışını oturtmaya çalışacaklarını da sözlerine ekledi. Canova, hazırlık maçlarında oyuncularında görmek istediği bazı şeylerin olduğunu belirterek, “Sonuçta aynı altyapıdan çıkmış fakat son 2-3 yılda farklı takımlarda oynayan bir oyuncu grubum var. Bu takımı yaratmak tabi ki biraz zaman alacak.” diye konuştu.

“Çıdamlı ve Tansel konusunda kafamda soru işaretleri var”
Adları son dönemlerde Küçük Kaymaklı ile anılan Yenicamili futbolcular İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen ile ilgili de konuşan Fırat Canova, iki oyuncunun da çok değerli oyuncular olduğunu, fakat her takımın bir transfer politikası olduğunu aktardı. Bu iki oyuncunun transferi konusunda kafasında halen soru işaretleri olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, “Şu an için transfere ihtiyaç duyduğumuz mevkiler; bir stoper bir de forvet. Özellikle stoper konusunu bir şekilde çözmeye çalışıyoruz. Zaten halen bir yabancı hakkımız var ve bu iki mevkiden birini yabancı oyuncuyla dolduracağız.”diye konuştu.

“Zokou’yu kolayına bırakmam”
Canova son olarak son günlerde ‘takımdan ayrılacak’ şeklinde söylentiler çıkan Samuel Zokou hakkında da açıklamalarda bulundu. Zokou’yu kendisinin takıma katmak istediğini aktaran Canova, “Bu söylentiler kesinlikle doğru değil. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Samuel bu sezon Kaymaklı forması giyecek. Onu kolayına bırakmam.”diye konuştu.

Bu haber toplam 1704 defa okunmuştur