1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Forest’te hedef Kingsley
Forest’te hedef Kingsley

Forest’te hedef Kingsley

Yabancı golcü arayışlarını sürdüren Kaymaklı rotayı Hamitköylü Kingsley’e çevirdi

A+A-

Necmi Belge

Geçtiğimiz sezon Hamitköy’de gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Hamitköy’ün golcü futbolcusu Kingsley’i kadrosuna katmak isteyen K.Kaymaklı’nın ısrarı devam ediyor.
Söz konusu transfer görüşmesi ile ilgili Yenidüzen Spor Servisi’ne konuşan Küçük Kaymaklı Başkanı Ali Başman’ın forvete bir golcü istediklerini ve bu konuda Hamitköy’de geçtiğimiz sezonun ilk yarısında iyi bir performans sergileyen golcü Kingsley’i Hamitköy’den kadrolarına katmak istediklerini açıkladı.

Başman: “Ocak’tan sonra bedelsiz alırız”
Hamitköy’ün istediği astronomik transfer ücretinin kendilerini düşünmeye sevk ettiğini belirten Başman, bu konuda Hamitköy yönetimi ile temaslarının devam ettiğini söyledi.
Ali Başman, bu transferin gerçekleşmemesi halinde, başka arayışlara gideceklerini ancak Kingsley’in Hamitköy ile olan bağlantısının Ocak 2015 tarihinde yer alacak olan ara transferde ortadan kalkacağını ve o zaman Kingsley’i bonservis bedeli ödemeden alabileceklerini sözlerine ekledi.

Kingsley olmazsa Chibuzor
Öte yandan Kingsley transferinin gerçekleşmemesi durumunda Küçük Kaymaklı’nın geçen sezonun ilk devresinde Cihangir forması giyen Chibuzor Aloysius ile temasa geçmesi ve bu oyuncuyu kadroya katması bekleniyor. Özellikle Fırat Canova’nın çok beğendiği ve kadrosunda görmek istediği bilinen Chibuzor ile dirsek temasında olan yeşil siyahlıların, bu oyuncu ile de büyük oranda anlaştığı gelen haberler arasında. Bu transferde Cihangir’in de zorluk çıkarmaması beklenirken, Fırat Canova ile Cihangir’in arasındaki iyi ilişkilerin transferde engelin ortadan kalkmasına sebep olarak gösteriliyor.

Bu haber toplam 1196 defa okunmuştur