1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Final yolunda çok attılar
Final yolunda çok attılar

Final yolunda çok attılar

Kıbrıs Kupası final maçında mücadele edecek olan Küçük Kaymaklı ve Yenicami, oynadıkları 7’şer karşılaşmada çok gol atıp kalelerini gole kapattılar

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Kıbrıs Kupası’nda 2015 – 2016 sezonu şampiyonu yarın Girne 20 Temmuz Stadı’nda oynanacak final karşılaşması sonunda belli olacak. Bugüne kadar oynadıkları karşılaşmalarda rakiplerini saf dışı bırakan Küçük Kaymaklı ve Yenicami, finalde kupaya uzanabilmek için mücadele edecekler. Bu yıl yapılan statü değişikliği ile birlikte takımlar 2’nci Tur, Çeyrek Final ve Yarı Final maçlarını çift maç eleminasyon sistemine göre oynadılar. Küçük Kaymaklı ve Yenicami final yolunda oynadıkları 7 karşılaşmada attıkları goller ve kalelerini gole kapamaları ile ön plana çıktı.

Az gol yediler
Finale gelene kadar Küçük Kaymaklı ve Yenicami, 7 karşılaşma oynarken Yeşil siyahlı takım bu maçlarda 19, siyah beyazlı takım 17 kez fileleri havalandırdı. Oynanan karşılaşmalarda Küçük Kaymaklı hiç mağlup olmazken 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Yenicami ise 6 galibiyet ve 1 mağlubiyetle kupanın finaline kadar yükseldi. Her iki takım da kalelerinde az gol görmeleri ile dikkat çekti. K.Kaymaklı 7 maçta 4, Yenicami 3 kez meşin yuvarlağı kalesinde gördü.

Yenicami’de Halil ve Ünal, Kaymaklı’da Zokou
Kıbrıs Kupası final karşılaşmasında hiç kuşkusuz gözler takımların gol ayaklarında olacak. Yenicami’de ligi 26 golle gol kralı olarak tamamlayan Halil Turan, kupada görev yaptığı maçlarda fileleri 3 kez havalandırdı. Halil Turan ve Ünal Kaya kaydettikleri 3’er golle takımlarının kupadaki en golcü ismi durumunda. Küçük Kaymaklı’dan Samuel Zokou ise adeta kupada kaydettiği gollerle yıldızını parlattı. Yabancı futbolcu oynadığı 7 karşılaşmada attığı 10 golle takımına fazlası ile katkı koydu.

Bu haber toplam 1318 defa okunmuştur