1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Final, Girne Üniversitesi ile karşılaşacak
Final, Girne Üniversitesi ile karşılaşacak

Final, Girne Üniversitesi ile karşılaşacak

Türkiye Erkekler 1.Lig’in güçlü ekibi Final Gençlik Spor kamp çalışmaları için Kıbrıs’ı tercih etti

A+A-

Eren ŞİŞİK

Türkiye Basketbol Erkekler 1. Lig ekiplerinden Bursa temsilcisi Final Gençlik ve Spor Kulübü yeni sezon kamp çalışmaları için Kıbrıs’ı tercih etti. Adada yeni açılan Uluslararası Final Üniversitesi’nin özel davetiyle Kıbrıs’ta kamp yapmak için ülkeye gelen Final takımı, burada hem antrenman hem de maç yaparak yeni sezona hazırlanacak. Antrenmanlarını Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu ve Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda yapan Final Gençlik ve Spor Kulübü takımı oyuncuları Elexus Hotel’de konaklıyor.

Girne Üniversitesi maçı yarın Atatürk’te
Kadrosunda çok önemli oyuncuları barındıran Final takımı yarın ülkemizin yeni takımlarından Girne Üniversitesi ile bir hazırlık maçı gerçekleştirecek. Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmanın saati henüz netlik kazanmadı. Final Gençlik ve Spor takımı dün Kıbrıs turu yaparken, takımın Girne ve Lefkoşa’da bulunan tarihi yerleri gezdiği ve adayı tanıma şansı elde ettiği öğrenildi.
Takımın Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Uluslararası Final Üniversitesi kurucularından İbrahim Taşel ve Rektör Prof.Dr. Abdullah Öztoprak’ın özel davetiyle adaya geldiği öğrenildi.

Bu haber toplam 1669 defa okunmuştur