1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Farklı bir Kenneth
Farklı bir Kenneth

Farklı bir Kenneth

Yenicami’den Kenneth Ngwoke ilk 5 haftada 9 gol kaydederek geçen sezon hayal kırıklığı yaratan formunu unutturma yolunda önemli bir iş başardı.

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’in ilk 5 haftası geride kalırken gol krallığı yarışında da heyecan sürüyor. Yenicami’den Kenneth Ngwoke ilk 5 haftada 9 gol kaydederek geçen sezon hayal kırıklığı yaratan formunu unutturma yolunda önemli bir iş başardı. Kenneth geçen sezon ilk 5 haftada sadece 2 gol atabilmişti.

Geçtiğimiz yıl 2 gol atmıştı
Nijeryalı golcü geçen sezon Yenicami formasıyla ligin ilk 5 haftasında 2 gol kaydetmiş ve bu golleri de Yalova filelerine göndermişti. Yenicami’de geçen sezonun ilk devresinde hayal kırıklığı yaratan ve devre arasında Çetinkaya’ya gönderilen Kenneth bu sezon daha farklı bir görüntü çiziyor. Dikine oynayan ve sürekli golü düşünen golcü futbolcunun performansından teknik direktör Turan Altay’ın da memnun olduğu biliniyor.

Kartal’a önemli puanlar kazandırdı
Özellikle ligin ilk maçında Lapta filelerini 5 kez havalandıran Kenneth Ngwoke bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ligin ikinci haftasında oynanan Serdarlı karşılaşmasında da fileleri sarsmayı başaran Nijeryalı futbolcu, Çetinkaya filelerini 2 kez, son oynanan maçta Lefke filelerini de 1 kez sarsarak takımının galibiyetlerinde önemli rol oynadı.

Bu haber toplam 1223 defa okunmuştur