1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fark 11 puana çıktı
Fark 11 puana çıktı

Fark 11 puana çıktı

HAFTANIN PANORAMASI...

A+A-

K-Pet Süper Lig’in ikinci yarısı haftasonu oynanan karşılaşmalarla başladı. Oynanan karşılaşmalar sonunda lider Yenicami rakibi K.Kaymaklı’nın puan kaybetmesi ile aradaki puan farkını 11 yaptı.

Süper Lig’in 14’üncü haftasında oynanan 7 karşılaşmanın 2 tanesini ev sahibi ekipler, 1 tanesini konuk ekip kazanma başarısı gösterdi. Dört karşılaşmanın beraberlikle sonuçlandığı haftada takımlar 30 gol kaydetti.

Yenicami’den tarihi skor

Süper Lig lideri Yenicami 14’üncü haftada konuk ettiği Lapta’yı 13-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek tarihi bir sonuca imza attı. Maç sonunda kulüpten yapılan açıklamada ileride yaşanabilecek maddi sıkıntılar öne sürülerek Yenicami başkan ve yönetim kurulu görevi bıraktıklarını açıkladılar.
Yaşadığı oyuncu kayıpları ile mevcut kadrosuna fazla takviye yapmayan K.Kaymaklı, ara transferde önemli oyuncuları kadrosuna katan Mağusa Türk Gücü’ne konuk oldu. Maç başladığı gibi golsüz sona ererken Yenicami ile K.Kaymaklı arasındaki puan farkı 11’e yükseldi.
Bölge derbisi olarak nitelendirilen maçta Yeni Boğaziçi ile Mormenekşe ligin ilk haftasında olduğu gibi golsüz berabere kalarak haftayı 1’er puanla kapadılar.
Ara transferin hareketli takımlarından Çetinkaya, kadrosuna yaptığı transferlerle çıktığı ilk maçta transferin sessiz takımı Lefke ile 3-3 berabere kaldı.

Cihangir deplasmanda güldü

Haftanın tek deplasman galibiyetini Cihangir elde etti. Bostancı Bağcıl deplasmanına konuk olan Mesarya ekibi geriye düştüğü maçı 3-2’lik skorla kazanmasını bildi ve ilk yarı sonuna doğru yakaladığı çıkışı devam ettirdi.
Haftanın gollü beraberlikle noktalanan maçı Doğan Türk Birliği ile Serdarlı arasında oynandı. Toplam 4 golün atıldığı maçtan çıkan 2-2’lik sonuçla taraflar ikinci yarıya birer puanla başladılar.
İkinci yarıya galibiyetle başlayan bir diğer takım Gençler Birliği oldu. Ligin alt sıra takımlarından Gönyeli’yi konuk eden G.Birliği rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanı alan taraf oldu.

(31 Ocak Cumartesi: Çetinkaya-Doğan Türk Birliği, Cihangir-Küçük Kaymaklı, Mormenekşe-Mağusa Türk Gücü. 1 Şubat Pazar: Gönyeli-Yeniboğaziçi, Lapta-Gençler Birliği, B.Bağcıl-Lefke, Serdarlı-Yenicami.)

Bu haber toplam 1266 defa okunmuştur