1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Esentepe organizasyon bekliyor
Esentepe organizasyon bekliyor

Esentepe organizasyon bekliyor

Plaj içerisinde yapımı tamamlanan yaz sporlarına uygun spor tesislerinin kullanılması için federasyonların ilgisini bekliyor.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Esentepe Belediyesi Halk Plajı yeni imajı ile vatandaşın hizmetine sunulurken, plaj içerisinde yapımı tamamlanan yaz sporlarına uygun spor tesislerinin kullanılması için federasyonların ilgisini bekliyor. Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan, başkan olduktan sonra beldesi için yaptığı ilk icraatların başında Esentepe Belediyesi Halk Plajı’nı yeniden yapılandırıp halkın hizmetine sunmak oldu. Sporun içinden gelen başkan Cemal Erdoğan plajı yeniden inşa ederken, içerisine de yaz sporlarına uygun tesisler yapmayı unutmadı.

Yaz sporlarına uygun tesis hazır

Ülkemizde faaliyet gösteren 32 spor federasyonundan, yaz sporları ile ilgili herhangi bir organizasyona ev sahipliği yapacağının altını çizen Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan, tüm spor federasyonlarına gazetemiz aracılığı ile çağrıda bulunarak, bu tesisi sporcular için yaptığını ve tüm federasyonlara açık olduğunu söyledi. “İçerisinde oynanacak ilk akla gelen spor branşları plaj hentbolu ve voleybolu gibi düşünülebilir, ancak badminton, futbol, futbol tenisi, güreş gibi spor branşları da oynanabilir” diyen Erdoğan, “Bunun yanında yüzme, triatlon gibi branşlarda rahatlıkla gerçekleşebilir” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 2469 defa okunmuştur