1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ERKEN VEDA ÜZDÜ...
ERKEN VEDA ÜZDÜ...

ERKEN VEDA ÜZDÜ...

Türk Ocağı A2 takımında forma giyen 16 yaşındaki Serhat Şahin Torman akciğer kanseri tedavisi gördüğü İstanbul’da yaşama veda etti

A+A-

Eren Şişik

A2 Birinci Lig ekiplerinden Türk Ocağı’nda forma giyen Serhat Şahin Torman dün akciğer kanseri tedavisi gördüğü İstanbul’da hayata gözlerini yumdu. Torman henüz 16 yaşındaydı. Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Türk Ocağı A2 takımında kaleci olarak görev yapan genç oyuncu için haziran ayında ‘Akciğer Kanseri’ teşhisi konmuştu. Haziran ayından beridir İstanbul’da tedavi gören genç kaleci dün sabah saatlerinde yaşama veda etti.

Dayanışma gecesi ertelendi
Bugün İstanbul Merter Cami’de kılınacak cenaze namazına Türk Ocağı Altyapı Sorumlusu Coşkun Neşesibol ve Türk Ocağı A2 Antrenörü Reşat Aysu da katılacak. Ayrıca Türk Ocağı’nın yarın gerçekleştirmeyi planladığı Dayanışma Gecesi’nin ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.

Ziyarete gitmişti
Geçen sezon Türk Ocağı A2 takımının şampiyonluk maçının ardından ailesini ziyaret etmek için İstanbul’a giden Serhat Şahin Torman’ın hastalığının İstanbul’da bulunduğu sürede ortaya çıktığı öğrenildi. Tedavi altına alınan Torman, haziran ayından bu yana İstanbul’da tedavi görüyordu.

Şampiyonluk maçında kaledeydi
Serhat Şahin Torman, Türk Ocağı’nın şampiyonluğu garantilediği Esentepe karşısında da ikinci yarıda kaleye geçmiş ve takımının şampiyonluğu garantilemesinde yaptığı kurtarışlarla katkı koymuştu. Genç kaleci kısa kariyerine bir “Bir A2 Lig Şampiyonluğu” ve bir de “Ahmed Sami Topcan Gençlik Kupası Şampiyonluğu” eklemişti.

Son maçını Düzkaya’ya karşı oynadı
Genç kaleci henüz başlarında olduğu futbol kariyerindeki son maçını Düzkaya’ya karşı oynadı. 90 dakika sahada kalan genç kaleci bu karşılaşmada başarılı bir performans sergilemiş ve kalesini gole kapatmıştı. Karşılaşmayı Türk Ocağı 4-0 kazanmıştı. Serhat Şahin Torman’ın bugün öğle namazının ardından İstanbul’da defnedileceği öğrenildi.

Bu haber toplam 3372 defa okunmuştur