1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emek varsa Binatlı ‘Kırılmaz’
Emek varsa Binatlı ‘Kırılmaz’

Emek varsa Binatlı ‘Kırılmaz’

Binatlı’nın, sezon başında Esentepe’den kadrosuna kattığı Emek Kırılmaz şu ana kadar oynanan maçlarda takımının gol yükünü sırtlayan isim oldu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Binatlı’nın sezon başında kadrosuna kattığı Emek Kırılmaz ligdeki 11 haftalık süreçte takımının gol yükünü çekti. Kırılmaz, 11 haftada 6 gol atarak takımının en golcü ismi konumunda yer alıyor.

6 kez fileleri havalandırdı
Sezon başında takıma kazandırılan Emek Kırılmaz, 4’üncü haftada Zümrütköy’ün sahasında oynadıkları Yalova maçında ilk golünü kaydetti. O haftadan sonra üst üste goller atan başarılı oyuncu, ligin 11’inci haftası sonunda 6 gole ulaştı. Daha çok orta saha ve sol kanatta oynayan Kırılmaz, takımının da şu ana kadar en çok gol atan oyuncusu oldu

Kritik maçlarda sahneye çıktı
Başarılı oyuncu Emek Kırılmaz, attığı 6 golün hepsinde de takımını ipten aldı. İlk olarak Yalova maçında sahneye 54’üncü dakikasında çıkan Kırılmaz, daha sonra Türk Ocağı, Değirmenlik, Yenicami ve Doğan Türk Birliği maçlarında da fileleri havalandırdı. Binatlı’nın bu sezon topladığı 10 puanda önemli rol oynayan Emek Kırılmaz, ilk olarak Yalova maçında takımına 1 puan kazandırırken, daha sonra, Zümrütköy sahasında ligin 5’inci haftasının son dakikalarında 2 kez sahneye çıkarak takımına puan getirmişti. Değirmenlik maçında da attığı beraberlik golüyle takımına 1 puan getiren başarılı orta saha oyuncusu son olarak geçtiğimiz hafta Doğan Türk Birliği maçında 70’inci dakikasında sahneye çıkarak takımına galibiyeti getiren golü kaydetmişti. Emek Kırılmaz’ın attığı goller sayesinde Binatlı 6 puan kazandı.

Etkili serbest vuruşları ile dikkat çekti
Binatlı’nın başarılı oyuncusu Emek Kırılmaz, sezon başından bu yana serbest vuruşlarda da tam puan aldı. Serbest vuruşlarda ayağı etkili olan Kırılmaz’ın birçok golü de duran toplardan geldi. Son olarak Doğan Türk Birliği karşısında 2 kez serbest vuruş kullanan Emek, 1 gol kaydetti. Başarılı oyuncu bu maçtaki diğer kullandığı serbest vuruşta top üst direğe isabet etmişti.

Bu haber toplam 2032 defa okunmuştur