1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Eliz şampiyonluklara abone
Eliz şampiyonluklara abone

Eliz şampiyonluklara abone

Eğitim ve tenis yaşamını İngiltere’de sürdüren Eliz Maloney – Yorgancı, Büyük Britanya 14 Yaş Takımlar Final Turnuvası’nda takımı ile şampiyon oldu

A+A-

Ülkemizin yetenekli tenisçisi Eliz Maloney-Yorgancı, İngiltere Tenis Federasyonu’nun organize ettiği Büyük Britanya 14 Yaş Takımlar Final Turnuvası’nda takımı ile birlikte şampiyon oldu.

Nisan ayında başlayan turnuva, İngiltere’nin Londra şehrinde, Ulusal Tenis Merkezi’nde Büyük Britanya’nın finale kalan en iyi 4 takımının mücadele ettiği turnuva ile tamamlandı.

Final turnuvasına, takımının bir numaralı oyuncusu olarak çıkan Eliz, oynadığı tüm maçlarını set vermeden kazanarak, temsil ettiği West Hants Tenis Kulübü’nün şampiyon olmasına büyük destek verdi.

Durmak bilmeyen Eliz geçtiğimiz hafta sonu, İngiltere Tenis Federasyonu’nun organize ettiği “Büyük Britanya 18 Yaş Okullararası (Aberdare Kupası)” final turnuvasında, okulu ile birlikte şampiyon olmuştu ve Mart 2015 tarihinde Doha, Katar’da yapılacak “Dünya Okullararası Şampiyonasına” katılmaya hak kazanmıştı.

Eliz, kendisine destek veren ve her zaman yanında olan Ardan Gıda Ltd, Atakan Ticaret Ltd, Gıda Şirketi Ltd, Metgin Ltd ve Oero Trading Ltd direktörlerine de teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 1072 defa okunmuştur