1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Durmaz ve Özpaşa yükseldi
Durmaz ve Özpaşa yükseldi

Durmaz ve Özpaşa yükseldi

2015-2016 futbol sezonu hakem klasmanları belirlendi

A+A-

Merkez Hakem Kurulu’nun, talimatlarına göre her yıl sezon sonu yapılan Klasman Belirleme Sınavları’nın sonuçlarına göre 2015-2016 Futbol Sezonu Hakem Klasmanları belirlendi. Bu bağlamda geçtiğimiz yıl A Klasman hakem olarak görev yapan ve başarılı maçlar çıkaran Osman Özpaşa ve Serkan Durmaz Üst Klasmana yükselme başarısı gösterdi.

Yeni sezonda Üst Klasman Hakem olarak görev yapacak olan genç hakemlerden Osman Özpaşa geçen sezon ligde toplam 31 maç yöneterek ligin en çok maç yöneten hakemleri arasında yer alma başarısı göstermişti. Bir diğer Üst Klasman’a yükselen hakem Serkan Durmaz da yönettiği 29 karşılaşmayla istikrarlı bir hakemlik ortaya koymuştu.

Eyyüpler, Özkan ve Karademir A Klasman oldu
Özpaşa ve Durmaz’ın yanı sıra Hüseyin Eyyüpler, Hüseyin Özkan ve Evren Karademir de 2015-2016 sezonunda A Klasman hakem olarak görev yapacak. Merkez Hakem Kurulu Talimatlarında belirtilen sınavlara (yazılı sınav ve atletik test) katılan hakemlere, Gözlemci ve MHK puanlarının eklenmesiyle 2015-2016 Futbol Sezonu Hakem Klasmanları belirlendi. Yeni klasmanlara göre, 2 tane A Klasman Hakem Üst Klasmana, 3 tane B Klasman Hakem, A Klasman hakemliğe, 7 tane C Klasman Hakem, B Klasman Hakemliğine terfi etmiştir. 2 tane hakem ise Yardımcı Hakem Klasmanına yerleştirilmiştir.  8 tane Aday Hakem, C Klasman Hakemliğine yükseldi.

Bu haber toplam 1555 defa okunmuştur