1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dumlupınar start verdi
Dumlupınar start verdi

Dumlupınar start verdi

Dumlupınar Futbol A Takımı yeni sezona yaptığı ilk çalışmayla merhaba dedi.

A+A-

 

Kaya EMİROĞLU

Dumlupınar Futbol A Takımı yeni sezona yaptığı ilk çalışmayla merhaba dedi. Yaklaşık bir aydır salon çalışmalarını sürdüren takım, teknik direktör Kılıçali Kahraman yönetiminde ilk çalışmasını önceki gün Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda yaptı. Sarı kırmızılılar resmi sezon açılışını ise bayram sonrasında gerçekleştirecekler.

Kahraman: “Hedefimiz yine üst sıralar”

Teknik Direktör Kılıçali Kahraman, hedeflerinin geçen sezon olduğu gibi yine ligin üst sıraları olduğunu belirterek iyi transferler de yaparak güçlü bir kadroyla sezona girmeyi amaçladıklarını kaydetti. Geçitkale’den Hüseyin Yeşilbaş ve Türkmenköy’de başarılı bir şekilde forma giyen ancak lisansı Pile’de bulunan Mustafa Sakallı gibi iki önemli ve iyi futbolcuyu kadrolarına kattıklarına dikkat çeken Kahraman, dört transfer daha düşündüklerini söyledi. Mağusa bölgesinin son dönemde özellikle altyapıda başarılı sonuçlar almaya başladığını, bunun da bölgenin ciddi bir potansiyelinin olduğunun kanıtı olduğunu vurgulayan Kahraman, Dumlupınar olarak bu potansiyelden faydalanmayı istediklerini ifade etti. Antrenmanlara hem sahada hem de salonda devam edeceklerini söyleyen Kahraman, bayram sonrası çalışmaların hız kazanacağını, ağustos ayı ortasından itibaren hazırlık maçlarına başlayacaklarını kaydetti. Kahraman eylül ayı içerisinde üç günlük bir yurtiçi kamp yapmayı da planladıklarını söyledi.

“Saha sıkıntısı devam”

Antrenman saha sıkıntısına yine değinen Kılıçali Kahraman, “Son yıllarda olduğu gibi bu sezon da Dumlupınar olarak antrenman saha sıkıntısı çekmeye devam ediyoruz.” dedi.  Spor Dairesi’nin Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda sadece bir antrenman ve bir maç izni verdiğini, bunun kabul edilebilir olmadığını belirten Kahraman, diğer antrenmanlarını nerede yapacakları konusunda belirsizlik olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 1324 defa okunmuştur