1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dumlupınar camiasından Kaner’e sert tepki
Dumlupınar camiasından Kaner’e sert tepki

Dumlupınar camiasından Kaner’e sert tepki

Kaan Kaner’in “Seneye kısmetse Sedat Devecioğlu bizlere katılacak” açıklamasına Dumlupınar Spor Kulüp yöneticisi As Başkan Hüseyin Duvarcı tepki gösterdi.

A+A-

 

Kaya Emiroğlu

Dumlupınar Türk Spor Kulübü yönetimi önceki gün bir gazetede takımlarının yeni teknik direktörü Sedat Devecioğlu’yla ilgili Yenicami Kulüp Başkan adayı Kaan Kaner’in yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.
Kulüp Asbaşkanı Hüseyin Duvarcı, Kaan Kaner’in “Seneye kısmetse Sedat Devecioğlu bizlere katılacak.” şeklindeki açıklamasının talihsiz bir açıklama olduğunu ve camiadan büyük tepki topladığını vurguladı. Yenicami gibi Lefkoşa’nın köklü ve güzide bir kulübüne başkan adayı olacak bir kişinin böylesine talihsiz bir açıklama yapmasının etik ve doğru olmadığını belirtti Duvarcı, “tüm Dumlupınar camiası olarak bu talihsiz açıklamayı üzüntüyle karşıladık. Bunu spor kamuoyuna duyurmak isteriz. Yenicami ve Dumlupınar spor kulüplerinin akademileri şu anda ülkemizin gözbebeği durumunda. İki kulüp arasındaki ilişkiler çok samimi ve iyi durumdadır. Bu ilişkiler bu kadar iyiyken sözleşme imzaladığımız ve göreve getirdiğimiz Sedat Devecioğlu hocamızla ilgili yapılan bu açıklama çok talihsizdir ve bizi çok rahatsız etmiştir.”
Açıklamasını yaptı.

Hüseyin Duvarcı, “Sedat hoca ile iki yıllık sözleşme imzaladık”

Asbaşkan Hüseyin Duvarcı, Sedat Devecioğlu’yla anlaşmalarının ve imzaladıkları sözleşmenin iki yıllık olduğuna dikkat çekti. Duvarcı, çok iyi transferler yaptıklarına ve Süper Lig hedefi olan bir takım oluşturarak sezona başladıklarına işaret ederek “Hocamızla çok iyi bir ilişki içerisindeyiz. Çalışmalar da başlamıştır. Bu durumda yapılan böylesine açıklama bizleri rahatsız etmiştir.” dedi.

Bu haber toplam 2702 defa okunmuştur