1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dostluk mesajları verildi
Dostluk mesajları verildi

Dostluk mesajları verildi

Pepsi Kıbrıs Kupası final maçı öncesi Yenicami ve Lefke başkanları bir araya geldi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Pepsi Kıbrıs Kupası finalinde karşı karşıya gelecek olan Yenicami ve Lefke’de başkanlar dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda (KTFF) bir araya geldi. Yenicami başkanı Bülent Avcan ve Lefke başkanı Yıltaç Mükellef, KTFF başkanı Hasan Sertoğlu’nun daveti ile final karşılaşması öncesi yapılan değerlendirme toplantısında yer aldılar.
Toplantıda KTFF Asbaşkanı Ali Karavezirler, KTFF yönetim kurulu üyesi Enver Baturalp, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Yenicami yönetim kurulu üyesi Enver Kahveciler, Lefke yönetim kurulu üyesi Dr. Erkut Öner ve eski Spor Koordinatörü Süleyman Göktaş yer aldı.

Sertoğlu: “Futbolun güzelliklerini herkese gösterelim”
Toplantıda ilk söz alan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu final için üzerlerine düşen görevi sonuna kadar yapacaklarını söyledi. “Son günlerde her gittiğimiz yerde bu maç konuşuluyor” diyen Sertoğlu “Bu da futbolumuz açısından çok güzel birşey” dedi. Sertoğlu “Futbolun güzelliklerini herkese bu maçta gösterelim, futbolun oyun olduğunu, illa ki bir kazananın olduğunu, herkesin birbirini tebrik ederek sahadan ayrıldığını herkese gösterelim. Final maçında biz üzerimize düşen herşeyi yapacağız” şeklinde konuştu.

Mükellef: “Dostça bir maç olacağının garantisini veriyorum”
Lefke Türk Spor Kulübü Başkanı Yıltaç Mükellef sözlerine Yenicami’yi elde ettiği lig şampiyonluğunu kutlayarak başladı. İki güçlü takımın oynayacağı bir final olacağını belirten Mükellef “Biz gerekli bütün tedbirleri kendi açımızdan aldık. Almaya devam ediyoruz. Kesinlikle hiçkimsenin aklı 2 yıl önceki final maçında olanlarda olmasın. Yencami kulübü ile hiçbir sorunumuz yoktur. Dostça bir maç olacağının garantisini ben şimdiden veriyorum. Kazanan kim olursa birbirimizi tebrik edip alkışlayacağımızın garatisini de vermiş olmak istiyorum. Olay çıkmayacaktır. Seyircimizle yapmış olduğumuz görüşmede hiçbir şekilde sahaya girilmeyecek, sahaya herhangi bir yabancı madde de atılmayacaktır” dedi.

Avcan: “Dostça, güzel bir maç izleteceğiz”
Yenicami Ağdelen Kulübü başkanı Bülent Avcan “Yenicami olarak bu maçta Lefke kulübü ile dosthane bir şekilde, fair-play çerçevesinde, gelen tüm taraftarlara güzel bir maç izletmek istiyoruz” dedi. Avcan “Lefke’nin herhangi bir olay çıkaracağı yönünde hiçbir şüphemiz yoktur. Lefke ile 2 maç yaptık, hiçbir sıkıntı yaşamadan geri döndük. Gelen taraftarlara, taraflı tarafsız herkese çok güzel bir maç izletmek istiyoruz. Kazanan taraf kim olursa olsun, kaybedenin onu tebrik edeceğinden eminim” diye konuştu.

Lefke doğu tarafında yer alacak
Değerlendirme toplantısında Lefke Türk Spor Kulübü final maçında doğu tarafındaki tribünleri kullanacak ve takım orada bulunan soyunma odasını kullanacak. Spor Dairesi müdürü Hüseyin Cahitoğlu gerekli hazırlıkların bu doğrultuda yapılacağını, kendilerinin üzerine düşen herşeyi yapmaya hazır olduklarını söyledi. Yenicami taraftarları Atatürk Stadı’nın ana giriş kapısının olduğu tarafta protokol ve basın tribünlerinins sağ ve solunda yer alacaklar. Karşılaşmaya giriş ücretsiz olacak. Toplantıda tarafsız seyircilerin dağlara bakan taraftaki tribünü kullanabileceği belirtildi.

Bu haber toplam 1547 defa okunmuştur