1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğukan tamam, Andım radarda
Doğukan tamam, Andım radarda

Doğukan tamam, Andım radarda

YDÜ basketbol takımı, Koopspor’dan Doğukan ile büyük oranda anlaştı. Gözünü Koop’un diğer yıldızı Andım’a çevirdi

A+A-

Eren ŞİŞİK

Basketbol Büyük Erkekler Ligi’nde şampiyonluğu son maçta Koopspor’a kaptıran Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) transferde harekete geçti. YDÜ takımının Koopspor’un genç yıldızı Doğukan Demirman ile büyük oranda anlaşmaya vardığı öğrenilirken, Koop’un bir diğer yerli yıldızı Andım Eryılmazlar için ilerleyen günlerde harekete geçeceği öğrenildi.

Andım’a henüz teklif götürülmedi
4 numaraya transfer yapmak isteyen ve bu bölgeyi Andım Eryılmazlar’ı takviye ederek açığını kapatmak isteyen YDÜ’nün henüz oyuncuya teklifini iletmediği, ancak ilerleyen günlerde bu oyuncu ile görüşme talep edeceği gelen bilgiler arasında. Koopspor’un da Andım’ı kadroda tutmayı çok istediği ve oyuncu ile görüşüp anlaşma zemini arayacağı öğrenilirken, Andım Eryılmazlar’ın gelen teklifleri değerlendirmeye alması ve bir karara varması bekleniyor.

Doğukan’ın durumu belirsiz
YDÜ’nün listesindeki bir başka oyuncu olan Doğukan Demirman ile büyük oranda anlaşmaya varılırken, bu oyuncunun aynı zamanda futbolcu olması ve GAÜ Çetinkaya’nın basketbol oynamasına sıcak bakmaması transferin önündeki en büyük engel olarak gösteriliyor. Doğukan’ın GAÜ Çetinkaya yönetici ve teknik heyetini ikna etmesi durumunda basketbol kariyerini sürdürmek istediği öğrenildi.

Bu haber toplam 2528 defa okunmuştur