1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğaya karşı mücadele başladı
Doğaya karşı mücadele başladı

Doğaya karşı mücadele başladı

Magictouch Afrodisia Cyprus Rally-Raid 2016’da ilk gün, dün geçilen etapların ardından tamamlandı. Ralli kategorisinde ilk günün en hızlısı Halim Kahveciler-Ramadan Uzun ikilisi olmayı başardı.

A+A-

Kyrenia Off Road Derneği’nin (KYOFF) organizasyonunu yaptığı ve Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün (KKOK) sportif direktörlüğünü üstlendiği “Magictouch Afrodisia Cyprus Rally-Raid 2016”nın ilk günü tamamlandı. Akdeniz Ormanları, Koruçam Ormamları ve Beşparmak Dağları’nın kuzeyinden Edremit’e kadar toplamı 150 kilometre olan üç açık etabın ardından ilk günü 4 saat 22 dakikalık dereceleri ile ilk sırada Halim Kahveciler-Ramadan Uzun ikilisi, ikinci sırada Yusuf Hüdan-Hasan Reyhan ikilisi ve üçüncü sırada Serkan Bolçocuk-Murat Aşık ikilisi yer aldı. 13 saat boyunca tamamen yön bulma becerisi üzerine yarışan Raid Kategorisinin puanları gün sonunda açıklanmazken ikinci gün sabahında duyurulacağı belirtildi.

Bugün 6 etap geçilecek
Zorlu mücadelenin ikinci gününde ekipler üçü kapalı etap, üçü de koordinat etabı olmak üzere toplamda altı etap geçecekler. Yaklaşık 125 kilometrelik doğa ile mücadelenin ardından ekipler Kantara Gençlik Kampı’nda ikinci günü tamamlayacaklar. Magictouch Afrodisia Cyprus Rally-Raid 2016 Ralli kategorisi dereceleri şöyle:

Bu haber toplam 1303 defa okunmuştur