1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğan sonradan açıldı: 5-2
Doğan sonradan açıldı: 5-2

Doğan sonradan açıldı: 5-2

K-Pet Süper Lig’de Doğan Türk Birliği Girne’de Yeniboğaziçi’ni farklı mağlup etti

A+A-

DOĞAN TB 5-2 Y.BOĞAZİÇİ

Stat: 20 Temmuz Stadı

Hakemler
Utku Hamamcıoğlu  **
İsfendiyar Açıksöz **
Hüseyin Özaşık *

Goller: Dk.40 Ahmet Sönmez, Dk.47 Ahmet Saygı, Dk.54 ve 90 Emeka Ayogueke, Dk.57 Selim Saygı (Doğan Türk Birliği) – Dk.24 Mustafa Taşçıoğlu, Dk.45 Mouhamadou Diallo (Yeniboğaziçi)

Doğan TB
Raif D.Pehlivan *
Ahmet Sönmez **
Mehmet Yıldız **
Emeka Ayogueke ***
Emin Atabek **
Koral Saymaz **
Alpay Eminoğlu *
(Dk.35 A.Saygı **)
Yoro Lamine *
(Dk.65 Ali Savaşan *)
Kenan Oshan **
Aydın Aygın ***
Selim Saygı **
(Dk.88 Mahmut)

Y.Boğaziçi
Ersoy Saydağ *
Mehmet Sakallı *
Mustafa Taşçıoğlu **
İsmail Tırlık **
(Dk.68 İ.Gökova **)
Zeki Taçsoy **
M.Diallo **
Mehmet Çağakan *
Tugay Sezer **
(Dk.46 Türker *)
Ramadan Ağdaç **
Orhan Bağçanlı **
(Dk.68 Talat *)
Blessing Godwin **


K-Pet Süper Lig’in 14’üncü haftasında Doğan Türk Birliği kendi evinde iki kez geriye düştüğü maçta Yeniboğaziçi’ni 5-2 mağlup ederek ikinci yarıya galibiyetle başladı. Girne 20 Temmuz Stadı’nda oynanan maçta sarı lacivertlilere galibiyeti getiren golleri Emeka (2), Ahmet Saygı, Selim Saygı ve Ahmet Sönmez kaydederken, Yeniboğaziçi’nde Mustafa ve Diallo’nun golleri puan için yetmedi.

MAÇIN HİKAYESİ

K-Pet Süper Lig’de ikinci devreye değişmiş kadrosuyla başlayan Doğan Türk Birliği iki kez geriye düşmesine rağmen ligde kümede kalma mücadelesi veren Yeniboğaziçi’ni mağlup etmeyi başardı. Pozisyonlarla başlayan ve her iki takımın da orta sahalarının aksadığı maçta öne geçen ekip Yeniboğaziçi oldu. Mustafa Taşçıoğlu ile golü bulan Yeniboğaziçi takımı Doğan Türk Birliği’nin golüne kadar iyi oynadı. Oluşan karambolde Doğan Ahmet Sönmez ile golü bularak dengeyi getirdi. Ancak ilk devre 1-1 bitecek dendiği anda Diallo uzaklardan kaydettiği güzel golle devre arasında takımını moralli duruma getirdi. İkinci devrenin başında oyuna sonradan giren Ahmet Saygı ile skora bir kez daha dengeyi getiren Doğan Türk Birliği Emeka ve Selim ile arka arkaya 2 gol daha buldu ve skoru 4-2’ye getirerek oyun kontrolünü zor da olsa sağladı. Maçın son bölümünde Emeka ile bir gol daha bulan sarı lacivertliler sahadan 5-2 galip ayrıldı.

MAÇIN YORUMU İÇİN TIKLAYINIZ

Fotoğraf: Eren ŞİŞİK

Bu haber toplam 1355 defa okunmuştur