1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğan Kartepe’ye çıkacak
Doğan Kartepe’ye çıkacak

Doğan Kartepe’ye çıkacak

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Doğan Türk Birliği, Kartape kampına kadar her gün çalışmaya devam edecek

A+A-

Hüseyin KIRAL

Yeni sezon hazırlıklarını haftanın beş gününü idman, iki gününü de çeşitli takımlarla maç yaparak sürdüren Süper Lig’in Girne bölgesi ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nde teknik direktör Caner Oshan, takımın çalışmalarda gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirtti. Geçtiğimiz gün anlaştıkları orta saha oyuncusu Quincy Osei’nin aradıkları tipte bir orta saha oyuncusu olduğunu belirten Oshan, gol vuruşlarında etkibi bir santrfor oyuncusu arayışlarının sürdüğünü söyledi.

Oshan: “Kartepe’de bulunan takımlarla maç yapmak istiyoruz”
Yeni sezon hazırlıklarına 1 Eylül’de Kartepe’ye giderek devam edecek olan Doğan Türk Birliği’nde teknik direktör Caner Oshan, o güne kadar aradıkları diğer yabancı oyuncuları bulmalarını temenni ederken, “Kampa takımda oynatmayı düşündüğüm yabancı oyuncuları götürmek ve uyum sorununu ortadan kaldırmak istiyorum” dedi. Oshan, Kartepe’de bulundukları yedi günlük süre içerisinde takıma günde çift idman yaptırarak iyi bir yüklemeden geçireceklerini, ayrıca kampta bulunan diğer takımlarla da hazırlık maçı ayarlamaya çalıştığını söyledi. Kartepe’ye yönetim, teknik heyet ve futbolcularla birlikte otuz kişilik kafile olarak gideceklerini belirten Oshan, “Yurda döndükten sonra rahatlama idmanları ile takımı yavaş yavaş lige hazırlayacağız. Bu nedenle Kartepe’de yapacağımız çalışmalar soncunda takımın gücünü ve ne istediğini daha net görme şansına sahip olacağız” dedi.   

“Hedef elbette ki şampiyonluk, ancak işler bazen istediğiniz gibi gitmiyor”
Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan, takımını iyi tanıdığını, yıllardır aynı oyuncularla birlikte çalıştığını ve bu oyuncuların istedikleri zaman neler başarabileceklerini çok iyi bildiğini belirtirken, yeni sezon için bu oyunculardan da başarı beklediğini söyledi. Takımın kimliğini bozmamak için fazla transfer yapmadıklarını, mevcut kadroya en kolay uyum sağlayacağına inandıkları genç oyuncu Hasan Kanlı’yı transfer ettiklerini anlatan Caner Oshan, “Sezon içerisinde işler istediğimiz dibi gittiği takdirde, bu oyunculardan şampiyonluk bekliyorum, ancak bazen işler istediğiniz gibi de gitmeye bilir” dedi.

Bu haber toplam 1166 defa okunmuştur