1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğan’ın gözü kupada
Doğan’ın gözü kupada

Doğan’ın gözü kupada

Pepsi Kıbrıs Kupası çeyrek final maçında, bugün Cihangir Stadı’nda Doğan Türk Birliği ile K.Kaymaklı yarı final için sahaya çıkıyor.

A+A-

Necmi Belge

Pepsi Kıbrıs Kupası çeyrek final maçında, bugün Cihangir Stadı’nda Doğan Türk Birliği ile K.Kaymaklı yarı final için sahaya çıkıyor.
Bu karşılaşmaya gelene kadar önce Kıbrıs, sonra Federasyon ve son üç yıldır Pepsi Kıbrıs Kupası adıyle oynanan kupayı Doğan Türk Birliği iki, K.Kaymaklı da altı kez müzesine götürdü.
Doğan Türk Birliği, son kupasını iki sezon önce, 2011-2012 sezonunda, bugünkü rakibi K.Kaymaklı’yı, penaltı atışlarında 6-4 yenerek elde, edereken, K.Kaymaklı son kupasını 2003-2004 sezonunda Yenicami’yi 2-1 yenerek elde etmişti.
Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, iki sezon önce kazandıkları Pepsi Kıbrıs Kupası’nı yeniden müzelerine  götürmek istediklerini söyledi. Bu nedenle kritik yarı çeyrek maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Oshan, takımı Oscar Otel’de kampa aldıklarını dile getirdi.

Tek eksik Ahmet Saygı
Futbolcuların kamp havasının mükemmel olduğunu dile getiren Oshan, bu maça üç antrenman ile hazırlandıklarını ve Ahmet Saygı dışında sakat futbolcuları olmadığını açıkladı. 
Pepsi Kıbrıs Kupası’na odaklandıkları için, geçtiğimiz haftaki Mağusa Türk Gücü maçına konsantre olamadıklarını belirten Oshan,  kimsenin ligdeki performanslarına bakıp, aldanmamalarını anımsattı.

“Cihangir’e yarı final için gideceğiz”
Bu sezon gençleştirilmiş Doğan Türk Birliği’nin kupayı Girne’ye getirecek güçte olduğunu ifade eden Oshan, Cihangir’e yarı final için gideceklerini iddia etti.
Oshan, K.Kaymaklı’nın da güçlü bir takım olduğunu, şansların  eşit olduğunu ifade ederken, bu maçı kazanacaklarına inandıklarını ve kendilerini  hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarını Cihangir Stad’ına beklediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1146 defa okunmuştur