1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğan’dan gollü prova: 1-7
Doğan’dan gollü prova: 1-7

Doğan’dan gollü prova: 1-7

Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Doğan Türk Birliği 7-1’lik skorla kazanma başarısı gösterdi.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği, dün hazırlık maçı kapsamında Birinci Lig ekiplerinden Düzkaya ile karşı karşıya geldi. Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Doğan Türk Birliği 7-1’lik skorla kazanma başarısı gösterdi.
Karşılaşmanın 13’üncü dakikasında Doğan Türk Birliği’nin denemeye aldığı yabancı futbolcu Biliv ceza alanı dışından çok sert vurarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden kısa bir süre sonra 18’inci dakikada Selim Saygı ilk golde olduğu gibi ceza alanı dışından şık bir vuruşla farkı 2’ye çıkardı. 20’nci dakikada Düzkaya’nın kazandığı köşe atışını direk kaleye gönderen Cemal Keşanlı topu ağlarla buluşturarak farkı 1’e indirirken 30’uncu dakikada Doğan Türk Birliği’nden Ahmet Çağer kaydettiği golle ilk yarının skorunu tayin etti.

Doğan ikinci yarıda durmadı
İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da maça golle başlayan taraf Doğan Türk Birliği oldu. 56’ncı dakikada Selim Saygı kaydettiği golle skoru 4-1 yaptı. 80’nci dakikada oyuna sonradan dahil olan Kenan Oshan skoru 5-1’e taşırken, sarı lacivertlilerin denemeye aldığı bir diğer yabancı oyuncu Abdülgani 85 ve 88’inci dakikalarda bulduğu 2 golle maçın sonucunu 7-1 olarak ilan etti.

Bu haber toplam 1302 defa okunmuştur