1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Djiehoua bilmecesi sürüyor
Djiehoua bilmecesi sürüyor

Djiehoua bilmecesi sürüyor

Sergi Djiehoua’nın Bostancı Bağcıl’a farklı, Cizrespor’a farklı açıklamalarda bulunması kafaları karıştırdı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Adı son dönemlerde Bostancı Bağcıl ile anılan ve bir süre bu takımla idmanlara çıkan Sergi Djiehoua dün BAL Ligi takımlarından Cizrespor’a transferi için sağlık kontrolünden geçti. Cizrespor Basın Sözcüsü İdris Bingöl, “Djiehoua hiçbir yere kaçmadı. Oyuncuyla her konuda anlaştık”dedi
Buna rağmen Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, “Sergi dün bana mesaj attı. Bugün Kıbrıs’a geleceğini söyledi.”diye konuştu. Besim, Djiehoua’nın tutumunun kendisinin de kafasını karıştırdığını belirterek, “Türkiye basınındaki haberleri ben de okuyorum. Ancak Djiehoua bana tekrar buraya geleceğini söylüyor”dedi
Ancak Djiehoua’nın dün yeniden Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim’e mesaj atması kafaları karıştırdı. Yenidüzen Spor Servisi’ne konuşan Hasan Besim, Djiehoua’nın dün 17.30 sıralarında kendisine mesaj attığını ve İstanbul’da olduğunu söylediğini ifade etti. Besim, “Djiehoua bana mesaj attı. İstanbul’da olduğunu ve yarın (bugün) adaya gelip takımla çalışmalara başlayacağını söyledi” diye konuştu.

Cizre’de sağlık kontrolünden geçti
Geçtiğimiz günlerde Şırnak’a varan Fildişi Sahilli oyuncu bu takımlar idmanlara çıkmaya başlamıştı. Daha önce Yenidüzen Spor Servisi’ne konuşan Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, oyuncunun Cizre’de mutsuz olduğunu ve tekrardan Bağcıl’a döneceğini açıklamıştı. Buna rağmen Sergi Djiehoua dün Cizre Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Bingöl: “Takımla çalışmalara başlayacak”
Djiehoua daha sonra resmi işlemlerinin tamamlanması için Cizrespor 2. Başkanı Maruf Sefinç ile İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesine gitti. Öte yandan söz konusu transferle ilgili olarak Anadolu Ajansı’na açıklamalarda bulunan Cizrespor Basın Sözcüsü İdris Bingöl, Djiehoua’nın dün sağlık kontrolünden geçtiğini ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından takımla çalışmalara başlayacağını kaydetti. Bingöl ayrıca Djiehoua ile her konuda anlaştıklarını ifade ederek Fildişi Sahilli oyuncuyla bugün resmi sözleşme imzalayacaklarını belirtti.

Bu haber toplam 1855 defa okunmuştur