1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Denizli lidere hazırlanıyor
Denizli lidere hazırlanıyor

Denizli lidere hazırlanıyor

K-Pet Birinci Lig’de şu ana kadar önemli galibiyetler alarak adından söz ettiren batı ekibi Denizli, yarın sahasında lider Girne Halk Evi’ni konuk edecek.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Bu önemli karşılaşma öncesinde YENİDÜZEN’e konuşan teknik direktör Tuncay Sarıyer, önemli bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. Sarıyer, geçtiğimiz hafta Düzkaya maçını da kazanarak galibiyetlerin seri haline geldiğini ve çıkışı bu maçı da kazanarak sürdürmek istediklerini belirtti. Deneyimli teknik adam, Düzkaya maçının son yarım saatlik bölümünü 10 kişiyle oynadıklarını, buna rağmen skoru koruyarak 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını ifade etti.

Sarıyer: “Girne Halk Evi çok iyi bir takım”
K-Pet Birinci Lig’in 10’uncu haftasında konuk edecekleri Girne Halk Evi maçını değerlendiren teknikn direktör Tuncay Sarıyer, hem puansal açıdan, hem de oyuncu kalitesi açısından iyi bir ekiple karşılaşacaklarını ifade etti. Deneyimli teknik adam, futbolcuların bu maça iyi motive olduklarını, yapılan antrenmanlarda oyunculara uyarılarda bulunduklarını belirtti. Karşılaşma öncesinde sakat oyuncuların fazla olması sebebiyle sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Sarıyer, Düzkaya maçının 63’üncü dakikasında kırmızı kartla oyun dışında kalan Mustafa Tahsildaroğluları’nın da sayılmasıyla takımda 4 futbolcudan yoksun olduklarına dikkat çekti. Sonuç olarak, sahaya 11 kişiyle çıkacaklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, bu oyuncuların yerine başka oyuncular koyacaklarını ve sahaya farklı bir sistemle çıkabileceklerini sözlerine ekledi.

“Karşılaşma dostça geçsin”
Denizli teknik patronu Tuncay Sarıyer, yarın sahalarında ciddi bir sınav vereceklerini, Girne Halk Evi maçının her şeyden önce dostça geçmesini temenni etti. Başarılı teknik adam, rakiplerini en iyi şekilde ağılayacaklarını ifade ederek, kendilerine yakışan misafirperverlik doğrultusunda maçı geride bırakacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1028 defa okunmuştur