1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Denizli hedef büyüttü
Denizli hedef büyüttü

Denizli hedef büyüttü

Bu sezon yıllardır hedeflediği Birinci Lige yükselen Batı bölgesi takımlarından Denizli, büyük düşünüyor.

A+A-

Necmi Belge

Bu sezon yıllardır hedeflediği Birinci Lige yükselen Batı bölgesi takımlarından Denizli, büyük düşünüyor. Konu ile ilgili olarak, YeniDüzen’in sorularını yanıtlayan Denizli Başkanı Nazım Ced, hedeflerinin önce Birinci Lig’de kalıcı olmak, sonra da Süper Lig olduğunu açıkladı.
2014-2015 sezonuna büyük bir heyecanla hazırlanmaya başladıklarını belirten Başkan Ced, geçtiğimiz günlerde olağan genel kurullarını gerçekleştirdiklerini ve genel kurulun oybirliği ile kendisinin başkanlığına devam kararı aldığını söyledi.

Tuncay Sarıyer ile devam
Yönetim Kurulu’nu da deneyimli arkadaşlarla takviye ettiklerini ifade eden Başkan Ced, yeni bir heyecanla kolları sıvadıklarını ve teknik direktörlüğe yeniden, Denizli’yi Birinci Lig’e taşıyan hoca olan Tuncay Sarıyer’i getirdiklerini açıkladı.
Geçtiğimiz sezon, A2 takımını şampiyonluğa taşıyan başarılı teknik adamı Güney Düzgün ile devam kararı aldıklarını dile getiren Nazım Ced ayrıca Bilbay Geceyatmaz’ın da altyapı deneyimlerinden yararlanmak için görevlendirdiklerini belirtti.

Birinci Lig düzeyinde güçlü bir kadro
Kadrolarını büyük ölçüde korumak istediklerini dile getiren Başkan Ced ne var ki, Birinci Lig için yeterli ve güçlü bir kadro hazırlamaya çalıştıklarını, bu bağlamda takımın eksik bölgelerine takviye yapmayı düşündüklerinin altını çizdi.
Gerek altyapıdan çıkaracakları gerekse yapacakları transferlerle genç, dinamik ve çok koşan bir takım yaratacaklarını ifade eden Başkan Ced, Denizli Spor Kulübü’nün formasını onurla ve gururla taşıyacak futbolcularla yollarına devam edeceklerini ileri sürdü.

Sezon açılışı 4 Ağustosta
Başkan Ced, 2014-2015 sezonunu 4 Ağustos Pazartesi günü kendi sahaları olan Bilal İyigün Stadı’nda açacaklarını dile getirdi.
Denizli Spor olarak, hedeflerinin önce ligde kalıcı olmak sonrada, Süper Lige doğru yol almak olduğunu yineleyen Başkan Ced yıllarca, bu hedef için mücadele ettiklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1249 defa okunmuştur