1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Değirmenlik işi sıkı tutuyor
Değirmenlik işi sıkı tutuyor

Değirmenlik işi sıkı tutuyor

Süper Lig’in yeni ekibi Değirmenlik, ligde kalıcı olmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez Süper Lig’e terfi etme başarısı gösteren Değirmenlik, deneyimsiz olduğu bu ligde tutunabilme adına çalışmalarını sürdürmeye başladı.
Geçtiğimiz sezon Değirmenlik futbol takımının başında başarılı bir sezon geçiren ve Süper Lig’de de takımın başında teknik direktör olarak devam edecek olan Ahmet Zaifoğlu, “Camia olarak yeni sezonda Süper Lig’de mücadele etmenin gururunu yaşıyoruz” açıklamasını yaptı. Zaifoğlu önümüzdeki haftadan itibaren takım olarak salonda kondisyon çalışmalarına başlayacaklarını, 25-26 Temmuz tarihlerinde de resmen sahaya çıkıp sezonu açacaklarını belirtti. 

Zaifoğlu, “Michalis’i tutacağız”
Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Değirmenlik Spor Kulübü, geçtiğimiz yıl mücadele ettiği Birinci Lig’de faydalandığı 2 Kıbrıslı Rum futbolcunun sayısını Süper Lig kuralları gereği bire düşürecek.
Konu ile ilgili olarak Değirmenlik Teknik Direktörü Ahmet Zaifoğlu, her iki futbolcudan da çok memnun olduklarını ancak bu aşamada takıma daha çok fayda sağlayacak bölgede futbol oynayan Michalis Michail’i tutma kararı aldıklarını söyledi.
Ahmet Zaifoğlu, ancak diğer Kıbrıslı Rum futbolcu Stelios Kittos’un da takım bulmasında ve burada futbol oynaması için kulüp olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

“Tecrübeli isimler alacağız”
Süper Lig tecrübesi bulunmayan Değirmenlik, mücadele edeceği bu lige tutunabilmek için transfer çalışmalarında takıma faydalı olabilecek deneyimli tecrübeli futbolculardan yana kullanacağını belirten Teknik Direktör Ahmet Zaifoğlu ilk transferi yabancı transfer olarak B.Bağcıl’dan Amani’yi alarak yaptıklarını açıkladı.
Zaifoğlu ikinci yabancı olarak arayışlarının devam ettiğini, yerli oyuncu olarak ise geçtiğimiz sezon Akıncılar’da kiralık olarak futbol oynayan, Mağusa Türk Gücü’nden Osman Çobanoğlu’nu transfer ettiklerini söyledi.

Arnavut ve Cambaz
Zaifoğlu, transferle ilgili olarak geçtiğimiz sezon Görneç’te kiralık olarak futbol oynayan Lapta futbolcusu Mustafa Arnavut ile prensipte anlaştıklarını ve önümüzdeki günlerde Değirmenlik kulüp yöneticilerinin bu futbolcunun transferi ile ilgili Lapta kulüp yöneticileri ile temasa geçeceğini söyledi.
Zaifoğlu, Göçmenköy’den de Borga Cambaz’ı reklerine bağlamak istediklerini açıklarken, ilk kez mücadele edecekleri Süper Lig’de tutunmak en büyük uğraşları olacağını açıkladı.

Bu haber toplam 1272 defa okunmuştur