1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dartsta raporlara onay
Dartsta raporlara onay

Dartsta raporlara onay

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Olağan Genel Kurulu önceki gün yapıldı.

A+A-

 

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Olağan Genel Kurulu önceki gün yapıldı. Darts Federasyonu Lokali’nde gerçekleştirilen genel kurulda 2015-16 sezonu faaliyet ve mali raporlar oy birliği ile onaylandı.
Divan Başkanlığını Orçun Latifoğlu, sekreterliklerini Serdar İmamoğlu ve Osman Erkut’un yaptığı genel kurula Güzelyurt Darts Birliği, Lefkoşa Gençlik Derneği, Lefkoşa Darts Birliği, Mesarya Darts Birliği, Dikmen Gençlik Merkezi (DİGEM), Gönyeli Avcılık Atıcılık Kulübü, Dağyolu Spor Kulübü ve Düzova Spor Kulübü katıldı.

Davutoğlu: “Başarılı bir sezon geçti”
Genel kurulda ilk olarak faaliyet raporu görüşüldü. Faaliyet raporunu okuyan Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu, 2015-16 sezonunun başarılı geçtiğini söyledi.
Yurt içi ve yurt dışında yapılan faaliyetler hakkında bilgi veren Davutoğlu, “Özellikle Türkiye’de yapılan şampiyonalarda sporcularımız başarılı oldu. Her şampiyonada kürsüye çıktı. Ancak milli takım seçmelerinde yaşanan sorunlar nedeniyle, sporcularımız Türkiye Milli Takımı’na girmedi. Bu da bizi Türkiye olan ilişkilerimizi gözden geçirmemize ve ilişkilerimizi kesme noktasına getirdi” dedi.

Raporlar oy birliği ile onaylandı
Darts Federasyonu Mali Raporu, federasyon yönetim kurulu üyesi Emir Kasapoğlu tarafından okundu. 129 bin 827 TL’lik bütçeyle sezonu tamamladıklarını aktaran Kasapoğlu, bu rakamın küçümsenecek bir rakam olmadığını söyledi. Faaliyet ve mali raporun okunmasından sonra her iki rapor oy birliği ile onaylandı. Genel kurul dilek ve temenniler maddesinin görüşülmesi ile sona erdi.

Bu haber toplam 1342 defa okunmuştur