1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dairelerde tek hedef galibiyet
Dairelerde tek hedef galibiyet

Dairelerde tek hedef galibiyet

Devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında ikinci hafta maçlar devam ediyor.

A+A-

 

Devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında ikinci hafta maçlar devam ediyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Göçmenköy Halı Sahası’nda gerçekleştirilen Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda “A” grubunda 1 maç eksik ile ikinci hafta geride kaldı.
Grupta Telefon Dairesi ile Çevre Bakanlığı takımları arasındaki karşılaşma son haftaya ertelenirken, diğer takımlar ikinci maçlarını oynadı. Gurupta geçtiğimiz akşam oynanan ikinci haftanın ilk maçında Hazine Muhasebe Dairesi ile Devlet Hastanesi karşı karşıya geldi.
Turnuvaya galibiyetle başlayan Hazine ve Muhasebe Dairesi, ilk maçında mağlup olan Devlet Hastanesi ile karşı karşıya geldi ve maçı 8-5 kazanan Hazine ve Muhasebe Dairesi çeyrek finale çıkma avantajını yakaladı. Devlet Hastanesi takımının ise çeyrek final için kalan 3 maçından en az ikisini kazanması gerekiyor.
Gurupta oynanan ikinci hafta son maçında ise Tarım Bakanlığı Toprak Ürünleri Kurumu, Şehir Planlama Dairesi’ni 9-4 ile geçerek bir üst tura çıkma umudunu sürdürdü.
Turnuvada “B” gurubundaki ikinci maçlar bugün oynanacak. “B” gurubunda Ekonomi Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı takımları ilk hafta maçlarında galip gelmeyi başarmıştı. Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda sonuçlar ve maç programı şöyle:

A GRUBU
Hazine Muhasebe D.-Devlet Hastanesi: 8-5
Tarım Bakanlığı/TÜK-Şehir Planlama Dairesi: 9-4

B GRUBU (Bugün)
20.00-21.00: Ekonomi Bakanlığı-İçişleri Bakanlığı
21.00-22.00: Maliye Bakanlığı-İhtiyat Sandığı
22.00-23.00: Orman Dairesi-Din İşleri Bşk.D.

Bu haber toplam 1098 defa okunmuştur