1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dairelerde ikinci maçlar tamamlandı
Dairelerde ikinci maçlar tamamlandı

Dairelerde ikinci maçlar tamamlandı

Devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında ikinci maçlar tamamlandı.

A+A-

 

Her yıl geleneksel olarak düzenlenmekte olan ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında ikinci maçlar tamamlandı. Spor Yazarı İbrahim Özsoy’un organize ettiği ve Göçmenköy Halı Sahası’nda gerçekleştirilen Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda takımlar bayram arasına girmiş durumda.
“A” gurubunda bir maç eksikle ikinci hafta tamamlanırken, “B” grubunda 2. hafta maçlarının tamamı oynandı. Salı ve Perşembe akşamları oynanan maçlarla devam eden turnuvada üçüncü hafta maçları 5 Ağustos Salı günü başlayacak.
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası “B” gurubunda Perşembe akşamı oynanan ikinci hafta maçları yine gollü geçti. Gecenin ilk maçında İçişleri Bakanlığı Ekonomi Bakanlığı’nı, Maliye Bakanlığı ise İhtiyat Sandığını farklı mağlup ederken Din İşleri Başkanlığı ise Orman Dairesi karşısında galip gelmeyi başardı.

Şehir Planlama’nın itirazı kabul edildi
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda Salı günü “A” gurubunda oynanan Tarım Bakanlığı/Toprak Ürünleri Kurumu (TÜK)-Şehir Planlama Dairesi maçını Toprak Ürünleri takımı 9-4 kazanmıştı ancak Şehir Planlama Dairesi maça itirazda bulunarak rakip takımda talimatnameye aykırı olarak lisanslı oyuncu oynatıldığını iddia etmişti. Turnuva organizasyonu yaptığı araştırmada itirazın haklı olduğunu tespit etti ve maçı 3-0 hükmen Şehir Planlama Dairesi galibiyeti ile tescililedi. Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda alınan sonuçlar ve maç programı şöyle:

Ekonomi Bakanlığı-İçişleri Bakanlığı: 2-12
Maliye Bakanlığı-İhtiyat Sandığı: 18-2
Orman Dairesi-Din İşleri Bşk.D.: 4-11

5 Ağustos Salı
A GURUBU

Saat 20.00-21.00: Tarım Bakanlığı/TÜK-Telefon Dairesi
Saat 21.00-22.00: Şehir Planlama Dairesi-Devlet Hastanesi
Saat 22.00-23.00: Çevre Bakanlığı-Hazine Muhasebe D.

7 Ağustos Perşembe
B GURUBU

Saat 20.00-21.00: Ekonomi Bakanlığı-Maliye Bakanlığı
Saat 21.00-22.00: İçişleri Bakanlığı-Din İşleri Bşk.D.
Saat 22.00-23.00: İhtiyat Sandığı-Orman Dairesi

Bu haber toplam 1172 defa okunmuştur