1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Daha farklı bir Yenicami olacak”
“Daha farklı bir Yenicami olacak”

“Daha farklı bir Yenicami olacak”

Son iki haftada 5 puan kaybeden Yenicami’de yarın oynanacak olan Mağusa Türk Gücü maçında Halil Turan ve Adil Uçar takıma yeniden dahil olacak. Siyah beyazlılarda antrenör Emre Perçinci, bu karşılaşmada daha farklı bir Yenicami’nin olacağını dile getirdi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’in 9’uncu haftasında deplasmanda Mormenekşe’ye tek golle mağlup olan Yenicami, yarın karşılaşacağı Mağusa Türk Gücü maçı hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Karşılaşmada geçtiğimiz hafta sakatlığı sebebi ile forma giyemeyen Halil Turan ile birlikte cezası sona eren Adil Uçar forma giyebilecek. Ünal Kaya ise daha önce aldığı 5 maçlık cezasını bu karşılaşma ile tamamlayacak. Mormenekşe maçında burnu kırılan,hafta içerisinde de babası vefat eden Uğur Sönmez’in oynayıp oynamayacağı ile ilgili durum henüz netlik kazanmadı.

Perçinci: “Kazanmaktan başka şansımız yok”
Karşılaşma ile ilgili YENİDÜZEN’e konuşan Yenicani antrenörü Emre Perçinci, son iki haftada 5 puan kaybettiklerini ve zirvenin 4 puan gerisinde kaldıklarını hatırlattı. Bugün Mağusa Türk Gücü maçının son taktik çalışmasını yapacaklarını belirten Perçinci, daha farklı bir Yenicami’nin sahada olacağını ileri sürdü. “Kazanmaktan başka şansımız yok” diyen Perçinci “Mağusa Türk Gücü karşılaşmasında koşan, mücadele eden, daha farklı bir Yenicami olacak” dedi. Rakiplerinin iyi bir takım olduğunu ve zirvede yer aldığını belirten Perçinci “İyi bir çıkış yakaladılar. Onların da oyun tarzını engelleyecek şekilde kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1299 defa okunmuştur