1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cumhuriyet Stadı elden geçiriliyor
Cumhuriyet Stadı elden geçiriliyor

Cumhuriyet Stadı elden geçiriliyor

Spor Dairesi tarafından İskele Cumhuriyet Stadı’nın çehresi değişiyor. İlk önce demir korkuluklar kalktı, sonra da zemin kalkacak

A+A-

Hüseyin KIRAL

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm ve Spor Bakanlığı’na bağlı Spor Dairesi, İskele Cumhuriyet Stadı’nda tadilata başladı. Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği takımının yanı sıra Civisil-Ötüken ile İskele Trabzon takımlarının da kullandığı Cumhuriyet Stadı’nın paslanmış demir korkuluklar sökülüp yerlerine beton duvarlar yapılıyor.

Gençler Birliği yönetiminden edinilen bilgiye göre, paslı demir korkuluklar yerine yapılan beton duvar tamamlanmasının ardından futbol oynamaya elverişli olmayan kötü zemin de sökülüp, yerine yeni çim zemin yapmak için çalışmalar devam edeceği öğrenildi.

Proje bilinmiyor
Sezonun tamamlanmasının ardından Spor Dairesi tarafından, İskele Cumhuriyet Stadı’na yapılan bu tadilat, stadı kullanan kulüpler tarafından sevinçle karşılanırken, projenin ne olduğu konusunda bilgileri olmadığı öğrenildi. Stadı kullanan takımların yetkilileri statta başlayan bu tadilatın devam etmesini ve soyunma odalarının, basın odasının ve tribünlerinde elden geçmesini istediler.

Bu haber toplam 1177 defa okunmuştur