1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Çok farklı bir Yenicami olacak”
 “Çok farklı bir Yenicami olacak”

“Çok farklı bir Yenicami olacak”

Son şampiyon Yenicami’de yeni teknik adam Emre Perçinci YENİDÜZEN’e özel açıklamalarda bulundu

A+A-

 

Eren ŞİŞİK

Son iki sezonun Süper Lig şampiyonu Yenicami’de takımın çiçeği burnunda teknik direktörü Emre Perçinci YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Yenicami’de hedefin her zaman üst sıralar olduğunu ifade eden Perçinci, amaçlarının akademi ile ‘A’ takımı bir araya getirip uzun yıllar zirveden inmeyecek bir Yenicami yaratmak olduğunu belirtti.

Görev Nasıroğlu ve Gardiyanoğlu’nun
Son şampiyon Yenicami, takımı son iki sezonda şampiyonluğa taşıyan Turan Altay ile yolları ayırmasından sonra göreve geçen sezon A2 takımını çalıştıran 32 yaşındaki Emre Perçinci’yi getirdi. Genç teknik adamın yanı sıra kulübe uzun yıllardır hizmet eden Ulus Nasıroğlu da İdari Menajer olarak yeni sezonda görev yapacak. Siyah beyazlılarda takımın kaleci antrenörü ise futbola nokta koyan Ahmet Gardiyanoğlu olacak.

Perçinci: “Akademiden faydalanacağız”
Yeni sezon hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulunan teknik direktör Emre Perçinci, amaçlarının ligin en iyi futbolunu oynamak olduğunu söyledi. Uzun yıllardır Yenicami Akademisi’nde görev yapan ve üst yapıya birçok oyuncu yetiştiren Perçinci, yeni sezonda akademiden yetişen oyunculara ‘A’ takımda daha fazla görev vereceklerini aktardı. Takımdan Serkan Önet, Serhan Önet ve Erdoğ Barkınay dışında kimsenin ayrılmadığını kaydeden Perçinci, “Kalan oyuncularımızla yola devam etmek istiyoruz. Yine güçlü bir takımımız var ve bu takım önümüzdeki yılda da zirveye oynayacak.”dedi.

Cenker ve Altın dönüyor
Ligde en iyi futbolu oynamaları halinde başarının kendiliğinden geleceğinin altını çizen genç teknik adam, geçmiş yıllarda kiralık olarak gönderilen genç oyuncuları da takıma kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti. Futbol kariyerini Beşiktaş altyapısında sürdüren Cenker Yazar’ın yeniden Yenicami’ye döneceğini belirten Perçinci, sezon ortası Türkiye’ye giden Mehmet Altın’ın da önümüzdeki yıl siyah beyazlı formayı giyeceğini sözlerine ekledi.

“Tecrübeli ve genç oyuncuları harmanlayacağız”
Geçen yıl A2 takımının şampiyonluğunda rol oynayan isimlere de üst yapıda görev vereceklerini aktaran Perçinci, “5 yıl boyunca akademide faydalandığım oyunculardan maksimum verimi almayı hedefliyorum. Takımdan 3 tecrübeli oyuncu ayrılmış olabilir. Ancak yine elimizde çok iyi oyuncular var ve bu oyuncularla gençleri harmanlayıp ortaya çok farklı bir Yenicami takımı çıkaracağız.”dedi.

Şampiyon sahaya iniyor
Öte yandan Yenicami bugün gerçekleştireceği ilk idmanla 2015-2016 sezonunu hazırlıklarına başlayacak. Yeni başkan Kaan Kaner nezaretinde yeni bir yapılanmaya giden başkentin siyah beyazlı ekibi sezonun ilk çalışmasını bugün saat 18.30’da Hamitköy Stadı’nda gerçekleştirecek. Yeni teknik direktör Emre Perçinci’nin takımında sezonun ilk çalışmasına tüm oyuncuların katılması bekleniyor.

Bu haber toplam 1510 defa okunmuştur