1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cihangir’de gündem transfer
 Cihangir’de gündem transfer

Cihangir’de gündem transfer

Süper Lig ekibi Cihangir, Halil Turan transferinin ardından Türkkan ve Salih Say için girişimlere başladı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Geçtiğimiz sezon Mağusa Türk Gücü ile şampiyonluk yaşayan Türkkan Delideniz yuvaya dönüyor. Bu sezon transferde Yenicami’den eski oyuncusu Halil Turan’ı transfer eden ve dikkatleri üzerine çeken Cihangir, bir diğer eski oyuncusu Türkkan Delideniz’i kadroya katmanın planlarını yapıyor. Türkkan’ın yanı sıra savunmaya da takviye planları yapan Cihangir’in Toygar Davulcu’nun eski öğrencisi Salih Say’ı da kadroya katma planı içerisinde olduğu öğrenildi.

Milli takım dönüşü görüşecekler
Mağusa Türk Gücü’nün, bonservisi Küçük Kaymaklı’da bulunan file bekçisi Ufuk Şimşek’i kadroya katması beklenirken, Türkkan’ın da Cihangir’e gitmeye sıcak baktığı öğrenildi.
2007 yılından 2013 yılına kadar Cihangir forması giyen ve bu takımla Süper Lig’e yükselme başarısı yakalayıp Süper Lig’de de iyi işler çıkaran Türkkan Delideniz’in transferi konusunda Cihangir yönetiminin de ısrarlı olduğu öğrenilirken 32 yaşındaki Türkkan Delideniz’i teknik direktör Toygar Davulcu’nun da kadroda görmek istediği öğrenildi.
Şu anda milli takımda olan ve milli takımın katılacağı turnuvanın ardından adaya dönecek olan Türkkan’ın adaya döndüğü zaman Cihangir yönetimi ile görüşmesi bekleniyor.

Davulcu, Salih Say’ı istiyor
Toygar Davulcu’nun savunmaya da takviye istediği öğrenilirken stoper için listenin en başında Salih Say bulunuyor. Bu oyuncunun transferi için yönetime talepte bulunan Davulcu’nun tecrübeli oyuncunun transferini çok istediği öğrenildi. Geçen sezon Türk Ocağı’nda forma giyen Salih Say’ın da milli takım dönüşü bir karar vermesi ve öncelikle Türk Ocağı ile görüşüp ardından Cihangir ile masaya oturması bekleniyor.

Ümit Genç için girişimler başladı
Geçen sezon Serdarlı’nın liglerden ihraç edilmesiyle kiralık olarak kadroya katılan Ümit Genç konusunda da girişimde bulunması beklenen Cihangir yönetiminin bu oyuncunun transferi için Serdarlı ile görüşmelere başlayacağı öğrenildi. Mağusa Türk Gücü ve Gençler Birliği’nin de yakından ilgilendiği Ümit Genç için bu sezon 1.Lig’de mücadele edecek olan Serdarlı yönetiminin kararı bekleniyor.

Yannick kalacak, yeni golcü gelecek
Yabancı oyuncu konusunda Yannick Kaho’nun kalmasına kesin gözüyle bakılırken, hücum bölgesine yabancı bir golcü oyuncu için girişimlerin başladığı öğrenildi. Bu konuda menajerler ile görüşmelere başlayan Cihangir yönetiminin kaliteli bir golcüyü adaya getirmeyi planladığı ve önümüzdeki sezon gol yollarındaki sıkıntıyı bu şekilde çözeceği öğrenildi.

Bu haber toplam 3928 defa okunmuştur